Video

De Untergang Hitler-parodieën zijn leuk

Regisseur Olivier Hirschbiegel kan er om lachen.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Filmtotaal op 22.01.2010 om 18:42 in Video
Over precies 9 dagen start op FilmTotaal Spoof Wars 2010. Een film die al jaren het mikpunt is van vele spoofs is Der Untergang van Olivier Hirschbiegel. De Duitse regisseur kan wel lachen om alle YouTube-parodieën zo laat hij weten in een interview met het tijdschrift New York Mag. "Je kunt geen beter compliment krijgen."

Hirschbiegel probeert alle Hitler-parodieën op YouTube bij te houden. "Elke keer als er een nieuwe verschijnt stuurt iemand me wel een link. Ik heb er volgens mij wel 145 gezien."

Hirschbiegel's favorieten zijn het filmpje waarin Hitler geen kaartjes meer kan krijgen voor de Billy Eliott-musical op Broadway en degene waarin hij hoort van het overlijden van Michael Jackson.

Mocht je nog andere leuke spoofs weten gebaseerd op Der Untergang dan nodigen we je uit deze in de reacties te plaatsen. Zelf een spoof maken? Doe mee met Spoof Wars!4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Chrischzz

Avatar

Alleen die van "jensen" is wel leuk.. omdat ze daar in ieder geval nog de moeite hebben gedaan te na in chroniseren ( foutief? ) ipv simpel leuke textjes eronder te plakken..

TwilekPimp

Avatar

Ik vind het juist wel leuk om in te beelden dat Hitler de ondertitels verteld. Ik denk dat het voor Engelstalige mensen nog makkelijker is om dat in de beelden want die herkennen Duits minder goed als wij.

Deze is ook wel leuk:

Spijker2

Avatar

Pfff en dan hebben veel mensen tegenwoordig kritiek op filmmakers die geen creativiteit meer hebben met al die sequels etc. Is dit nog steeds leuk na 50 keer??

demeter

Avatar

Die van Jensen (Lucky TV) is hilarisch en de rest is waardeloos, totaal niet grappig, want je herkent het Duits en ziet dat de ondertitels niet kloppen. Bij de Nederlandse parodie kloppen de stemmen zelfs met de bewegende monden, geniaal gedaan.

nieuwslaatste nieuws

meest populair