Robert De Niro terug voor Midnight Run 2?

Plus nog 2 toekomstige projecten voor de acteur...

Het is een tijdje behoorlijk rustig geweest rondom Robert De Niro. Hier lijkt nu echter verandering in te gaan komen. Na zijn opvallende casting in Robert Rodriguez' Machete weten we nu ook meer over drie andere toekomstige projecten. Zo zal hij gaan spelen in Selma, de aankomende film van Lee Daniels (Precious) over Lyndon Johnson, Dr. Martin Luther King Jr. en de stemrechten, rassenscheidingcampagnes en de opmars van burgerrechten in Selma, Alabama halverwege de jaren '60. De Niro speelt George Wallace, de gouverneur van Alabama die pas in zijn eerste termijn zat en vóór rassenscheiding pleitte.

Een ander opvallend project dat genoemd wordt voor De Niro is een nieuwe Midnight Run. In het origineel, geregisseerd door Martin Brest, speelt De Niro premiejager Jack Walsh, die eropuit wordt gestuurd om ontsnapte gevangene en voormalig maffiaboekhouder Jonathan 'The Duke' Mardukas te vinden. De FBI slaagde daar niet in, dus als Walsh hem al snel vindt zijn de Feds daar niet blij mee. Om zijn beloning op te kunnen strijken moet Jack Jonathan van New York naar L.A. brengen. Zowel de maffia als de FBI proberen dit te voorkomen. Het is afwachten wat de insteek van vervolg zal worden.

Tot slot zit De Niro vast aan Another Night in Suck City, geregisseerd door Paul Weitz. Dit wordt de filmversie van de memoire Another Bullshit Night in Suck City van Nick Flynn. Het gaat over Flynn toen hij achter in de 20 was, toen hij nog werkte bij een daklozencentrum in Boston. Daar ontdekt hij zijn alcoholische vader die tevens een crimineel verleden heeft.

De Niro krijgt het er dus maar druk mee!



NieuwsFilm

meest populair