Algemeen

Eerste concept art-foto's Green Lantern

Regisseur Martin Campbell vertelt ons ook of zijn superheldenfilm zich in de ruimte zal afspelen.

door Jeffrey op 28.01.2010 om 08:00 in Algemeen
Op de Amerikaanse website voor stripnieuws Cosmic Book News zijn de eerste concept art-foto's verschenen van Green Lantern, de aankomende DC Comics-superheldenfilm onder regie van Martin Campbell. Het gaat om twee 'kleinere' personages: de torenhoge alien Kilowog en de toonaangevende wetenschapper Tomar-Re. Beiden zijn lid van het Green Lantern Corps, een soort intergalactisch politiekorps dat de vrede in het universum moet handhaven.

Kilowog:
Tomar-Re:
Verder raakte bekend dat een groot deel van de film zich zal afspelen in de ruimte. In een interview met MTV News zei regisseur Campbell daarover het volgende:

"I don't know what the percentage is, but there's quite a bit in space. The initial trip up there, the training sessions he has to go through in order to become a Green Lantern. Then, of course at the end, he goes back up to Oa again."

Bekijk hieronder het volledige video-interview.7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

SiriuSzzs

Avatar

Kinda takes the point out of watching the interview als de video enkel verteld wat er daarvoor al in het artikel staat :P

B@chelor

Avatar

Wie is dan die paarse, Sinestro?

TwilekPimp

Avatar

Leuk een keer een superhelden film in outerspace. Ik krijg er meteen Bucky-o-hare gevoelens bij Smiley face

Mellie

Avatar

TwilekPimp "Leuk een keer een superhelden film in outerspace. Ik krijg er meteen Bucky-o-hare gevoelens bij Smiley face"


Dat ze daar maar eens een film van maken!
Hoe vet!

MrMister

Avatar

B@chelor "Wie is dan die paarse, Sinestro?"


volgens mij lijkt dat Abin Sur, kilowogs hoofd mag wel wat groter en indrukwekkender, iig nice concepts!

B@chelor

Avatar

MrMister "volgens mij lijkt dat Abin Sur, kilowogs hoofd mag wel wat groter en indrukwekkender, iig nice concepts!"


Abin Sur ja....even vergeten.

Moories

Avatar

Mellie "Dat ze daar maar eens een film van maken!
Hoe vet!"
Dat lijkt me dan wel weer erg vet, maar wie krijg jee zo gek om een konijn een eend en dan heb ik het nog niet over al die kikkers... maar goed ik denk dat na Alice in wonderland we ook wel weer gewend zijn aan pratende dieren. Dus kom maar op! afbeelding

Bij de Green Lantern heb ik niet direct een beeld bij, ik ken t caracter wel, maar t verhaal niet, vraag me ook ernstig af hoe deze film gaat scoren bij het grote publiek. Desondanks leuk voor de fans..zoals ik alweer een tijdje aan t wachten ben op nieuwe geruchten rondom een échte Spawn film..

NieuwsFilm

meest populair