Algemeen

Jeff Bridges in Tron Legacy

28 jaar en flink wat grijzen haren later.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot op 03.02.2010 om 08:00 in Algemeen
Walt Disney Pictures heeft een nieuwe foto vrijgegeven van Jeff Bridges in Tron Legacy die vanaf 16 december in 3-D in de Nederlandse bioscoop draait.
Wanneer Kevin Flynn (Jeff Bridges), de vader van Sam Flynn (Garrett Hedlund) op zeer vreemde wijze verdwijnt, probeert Sam zijn vader op te sporen. Hij bevindt zich al snel in de digitale wereld waar zijn vader de afgelopen 25 jaar in heeft geleefd. Samen met een trouwe vriendin (Olivia Wilde), gaat Sam op een levensgevaarlijke reis, door het 'cyberheelal' om zijn vader weer te vinden.

Naast Bridges hebben ook Garrett Hedlund, Olivia Wilde, Bruce Boxleitner, James Frain, Beau Garrett en Michael Sheen een rol in de film van Joseph Kosinski.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

benjamin

Avatar

Geen geweldige foto, maar het feit dat Bridges meedoet maakt de film al aantrekkelijk op zich. Geweldige acteur en misschien binnenkort een oscarwinnaar.

UsurPia

Avatar

Tsjah... dat is gewoon een screen uit de trailer. Beetje matig eigenlijk.