Eerste plotdetails voor de Smurfen

Wat staat onze blauwe vriendjes precies te wachten?

De eerste plotdetails voor Columbia Pictures’ verfilming van De Smurfen (The Smurfs) zijn vrijgekomen in de vorm van een casting oproep. De film, die zowel CGI als live-action zal zijn, wordt geregisseerd door Raja Gosnell (Scooby Doo, Beverly Hills Chihuahua).

De casting oproep is voor twee personages, beiden beschreven als 'vitale bijrollen'. De eerste is een moeder van rond de dertig, genaamd Grace. Ze heeft een overwerkte echtgenoot en een huis vol Smurfen. Het tweede personage is Odile, een mooie, charmante (wanneer dat haar uitkomt) en machtige leidinggevende bij een Frans cosmetica bedrijf. De casting oproep hamert op “het vermogen om erg grappig te zijn”, wat hint naar interactie tussen de mensen en de Smurfen.

Dit zou dus betekenen dat de Smurfen in onze wereld zullen worden geplaatst. Dit is een nieuw perspectief op de serie. In de originele tekenfilm leefden de Smurfen in paddenstoelhuisjes in Smurfenland. Ze werden elke aflevering belaagd door de kwaadaardige tovenaar Gargamel met zijn kat Azraël. Hij wilde de blauwe wezentjes vangen voor zijn eigen sinistere doeleinden.



NieuwsFilm

meest populair