Penélope Cruz waarschijnlijk in Pirates of the Caribbean 4

Op zich geen verkeerde opvolger voor Keira Knightley...

Gisteren berichtten we dat Penélope Cruz waarschijnlijk de hoofdrol zal gaan spelen in Melancholia, de aanstaande film van Lars von Trier. Het lijkt er nu op dat dit helemaal niet gaat gebeuren, omdat ze naar alle waarschijnlijkheid samen met Johnny Depp te zien zal zijn in Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides.

THR zegt dat de onderhandelingen volop bezig zijn. Het is nog onbekend om wat voor rol het zal gaan; we weten enkel dat haar personage "op meerdere manieren het tegenovergestelde en de gelijke is van Jack Sparrow." Op basis hiervan is het goed mogelijk dat het personage van Cruz de vervangster wordt van Keira Knightleys Elizabeth Swann.

Het lijkt er dus niet op dat Cruz te bewonderen zal zijn in Lars von Triers Melancholia. The Playlist heeft ondertussen ook al citaten van von Trier en zijn producer Anders Refn gevonden die suggereren dat Cruz niet in de film zal gaan spelen. De heren zeggen dat Melancholia simpelweg niet past in het schema van Cruz. Dit klinkt logisch nu ze aan Pirates 4 vastzit.

Cruz werkte al eerder met PotC4 regisseur Rob Marshall, namelijk aan Nine. De rol leverde haar een Oscar nominatie op voor 'beste vrouwelijke bijrol'. Het zou goed kunnen dat Cruz via deze weg bij Jack Sparrow en co terecht is gekomen.

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides verschijnt pas in 2011 in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair