Algemeen

Madonna opnieuw in regisseursstoel

Voor een film over een controversiële liefdesaffaire.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jeffrey op 14.02.2010 om 15:02 in Algemeen
Twee jaar na haar regiedebuut Filth and Wisdom neemt Madonna opnieuw plaats in de regisseursstoel voor W.E., een biopic over de liefdesgeschiedenis tussen de Britse koning Edward VIII en zijn maîtresse Wallis Simpson. Na Edwards troonsafstand stapten ze samen in het huwelijksbootje.

Vera Farmiga (Up in the Air) zou in onderhandelingen zijn voor de rol van Wallis Simpson. Het is nog niet bekend wie koning Edward VIII zal vertolken. Madonna schrijft zelf het scenario, samen met Alek Keshishian (Madonna: Truth or Dare).

De wens van koning Edward VIII om te trouwen met een al twee keer gescheiden Amerikaanse leidde tot een constitutionele crisis in het Verenigd Koninkrijk. In december 1936 zou hij uiteindelijk aftreden om haar te kunnen huwen. Na zijn troonsafstand benoemde Edwards broer, koning George VI, hem tot hertog van Windsor.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Spijker2

Avatar

Ik kan me Madonna moeilijk voorstellen als regisseur, maar heb Filth and Wisdom niet gezien dus daar kan ik niet over oordelen. Na wat te hebben gegoogeld ben ik nog weingi wijzer want de meningen lopen nogal uiteen daarover. Maar Madonna is wel wat je noemt een "alleskunner" dus ik ben zeker benieuwd.

nieuwslaatste nieuws