Algemeen

Zoolander 2 komt eraan!

Oefen maar alvast op je eigen "Blue Steel".

door Jelle Fastenau op 26.02.2010 om 08:50 in Algemeen
Het lijkt erop dat Zoolander, Ben Stillers cultfilm uit 2001, een vervolg zal krijgen. Volgens de over het algemeen goed geïnformeerde Hollywoodjournalist Nikki Finke werkt Stiller op dit moment aan een script met Justin Theroux, de scenarioschrijver van Tropic Thunder en Iron Man 2. Theroux, die waarschijnlijk ook zal regisseren, zal aanwezig zijn bij de komende Fashion Week in Parijs om te ervaren wat er op dit moment in de mode is.

Wat de acteurs betreft: Stiller zal in ieder geval terugkeren als het onnozele fotomodel Derek Zoolander. Voor de rol van de belangrijkste schurk zijn onderhandelingen gaande met Jonah Hill. Of Owen Wilson opnieuw te zien in de huid zal kruipen van Zoolanders rivaal Hansel, is nog onzeker.

13 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Theo Wissen

Avatar

Al die herinneringen aan Zoolander. Dan was je vrougehr lekker een goeie film van rond de 700 mb aan het downloaden met Napster of KaZaa. Had je een downloadsnelheid van 15 kb/s waardoor je 4 dagen nodig had om de film binnen te krijgen (als het lukte). Had je alles uitgepakt en dan zat je verwachtingsvol achter je dikke CRX computerscherm te kijken of de film het deed. En dan 9 van de 10 keer had je weer Zoolander gedownload. Volgens mij heb ik Zoolander in die periode wel tientallen keren binnengehaald.

Gerucht was destijds dat de filmindustrie expres Zoolander vermomde als allerlei andere films om downloaders te frustreren. Werkte trouwens erg goed omdat ik er steeds stapelgek van werd als ik Zoolander weer na 3 dagen had gedownload terwijl ik bijvoorbeeld dacht dat het een StarWars film zou zijn Smiley face

Heb Zoolander overigens nog nooit uitgekeken.

marcjeb

Avatar

Dat waren nog eens tijden ja, 700 MB films binnen halen, ondertiteling er onder zetten, omzetten naar dvd of svcd ofzo en branden :P.. Toen was het speciaal dan liet je de pc in de nacht aan staan vanwege die 50/150 KBps vol verwachting wakker worden :P.. Tegenwoodig:P.. gaat ook alles vanzelf he.

Maar goed Zoolander 2 Bring it on

Theo Wissen "Al die herinneringen aan Zoolander. Dan was je vrougehr lekker een goeie film van rond de 700 mb aan het downloaden met Napster of KaZaa. Had je een downloadsnelheid van 15 kb/s waardoor je 4 dagen nodig had om de film binnen te krijgen (als het lukte). Had je alles uitgepakt en dan zat je verwachtingsvol achter je dikke CRX computerscherm te kijken of de film het deed. En dan 9 van de 10 keer had je weer Zoolander gedownload. Volgens mij heb ik Zoolander in die periode wel tientallen keren binnengehaald.

Gerucht was destijds dat de filmindustrie expres Zoolander vermomde als allerlei andere films om downloaders te frustreren. Werkte trouwens erg goed omdat ik er steeds stapelgek van werd als ik Zoolander weer na 3 dagen had gedownload terwijl ik bijvoorbeeld dacht dat het een StarWars film zou zijn Smiley face

Heb Zoolander overigens nog nooit uitgekeken."

stefanvh

Avatar

What is this? a centre for ants!?
Hopelijk komt hansel ook terug, dat moet!

JKL34

Avatar

Ooh nee.

JKL34

Avatar

Waarom een vervolg maken op een film die al slecht is... Tweede poging...

Ice

Avatar

Dit is een mooie rol van Stiller. Vond deel 1 erg flauw maar ook erg grappig, dus ik zie een tweede deel wel zitten! Smiley face

ThaMan

Avatar

Deel 2 hoeft echt niet

esteban

Avatar

Altijd grappig gevonden hoe Zoolander bijna letterlijk de carriere van Ben Stiller neerzet. One trick pony met één gezicht. Trieste bedoening, die film.

Golden Ghost

Avatar

Laat maar komen. Heb me altijd heerlijk kunnen vermaken met het eerste deel.

Decepticon

Avatar

JKL34 "Waarom een vervolg maken op een film die al slecht is... Tweede poging..."
Helemaal met jou en Esteban eens.
Wat was dat een waardeloze schijtfilm, ongelovelijk.

Hoiii

Avatar

Dat is echt geweldig!

WiXX

Avatar

stefanvh "What is this? a centre for ants!?
Hopelijk komt hansel ook terug, dat moet!"


Dat was dan ook de enige grap die echt goed was. Voor de rest was de film compleet zaad.

Jerona

Avatar

Zonde van het geld.

nieuwslaatste nieuws

meest populair