DVD releases week 9

Het wekelijkse overzicht met alle nieuwe DVD releases.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week nieuw te huur op DVD.

Bekijk de afbeelding

Somers Town (2008)


Twee tieners zijn beide nieuwkomers in London: Tomo is gevlucht uit Nottingham en Marek is een Poolse immigrant die bij zijn vader woont. Ze wonen in de wijk Somers Town nabij King's Cross. De jongens vallen beide op hetzelfde meisje en besteden hun dag vooral aan de vraag wie van hen het beste vriendje voor haar zal zijn. Nadat Tomo geen plek meer om te wonen heeft besluiten ze dat hij in Mareks slaapkamer komt te wonen, maar diens vader mag dat niet weten.
Bekijk de afbeelding

Delgo (2008)


Delgo, een avontuurlijke tiener, staat voor de zware opdracht om samen met zijn vrienden de wereld te redden van de ondergang.
Bekijk de afbeelding

2012 (2009)


Een wetenschapper ontdekt in 2009 dat er 'iets' mis is met de deeltjes die de zon uitstraalt. Dat 'iets' zal leiden tot een groot aantal allesvernietigende rampen. Die rampen zullen plaatsvinden in het jaar 2012, rond de tijd dat de Maya kalender afloopt. Omdat de grote overheden van de wereld voorkennis hebben, kan men proberen zoveel mogelijk mensen te redden. In alle tumult die ontstaat probeert Jackson Curtis samen met zijn familie de rampen te overleven.
Bekijk de afbeelding

Bronson (2009)


Het verhaal is gebaseerd op het leven van Michael Peterson, Engelands langstzittende en meest beruchte gevangene, wiens grootste plezier in het leven het inslaan op bewakers is. Hij vertelt zelf over zijn leven op een podium, als de beroemde entertainer die hij altijd had willen zijn.
Bekijk de afbeelding

Antichrist (2009)


Na het verlies van hun kind trekt een rouwend koppel zich terug in een hutje in het bos, 'Eden' genaamd, in de hoop hun relatie en hun gebroken harten te herstellen. Maar dan grijpt de natuur in en wordt alles van kwaad tot erger.
Bekijk de afbeelding

Fish Tank (2009)


De 15-jarige puber Mia brengt zichzelf regelmatig in de problemen. Ze is van school geschopt en verstoten door haar vriendinnen.Samen met haar 11-jarige zusje en moeder woont ze in een kleine flat in een buitenwijk van Essex. Op een zomerse dag brengt haar moeder een mysterieuze en aantrekkelijke nieuwe minnaar mee naar huis. Deze man lijkt liefde en verandering in hun leven te brengen.
Bekijk de afbeelding

Blind Pig Who Wants To Fly (2008)

Regie: Edwin

Een vader die wanhopig een 'green card'-loterij probeert te winnen, zodat zijn familie naar Amerika kan verhuizen. Een ex-nationaal badmintonkampioene wiens echtgenoot haar verlaat voor een Javaanse vrouw. Een jongen uit Menado die constant fysiek mishandeld wordt, omdat iedereen denkt dat hij Chinees is. Een jong meisje die gelooft dat Chinese rotjes kwade geesten verdrijven. Verteld binnen de hedendaagse sociale en raciale spanning van het stedelijke Indonesië. Het verhaal volgt acht personages in hun absurde trip op zoek naar hun plekje binnen de maatschappij in de hoop om een beter leven te vinden.
Bekijk de afbeelding

The Thaw (2009)


De wereld is in de ban van het broeikaseffect. Ondertussen vindt een groep onderzoekers op de afgelegen noordpool een prehistorische mammoet in het smeltende ijs. Al gauw komen de onderzoekers er achter dat niet de opwarmende aarde de grootste bedreiging voor de mensheid gaat vormen...
Bekijk de afbeelding

Spread (2009)


Los Angeles. Nikki is een echte vrouwenverslinder. Hij geeft een hoop feestjes, waar hij altijd populair is bij de vrouwen. Alles loopt op rolletjes, totdat hij de bloedmooie Heather (Levieva) ontmoet. Zij speelt namelijk dezelfde spelletjes die hij speelt en zo lijken de rollen opeens omgedraaid.



NieuwsFilm

meest populair