Algemeen

Wesley Snipes over Blade 4

Zijn gevangenisstraf zit erop, tijd om weer serieus te gaan acteren.

door Bram de Groot op 05.03.2010 om 16:46 in Algemeen
Na wat financiële/fiscale problemen en een bezoek aan de gevangenis is Wesley Snipes weer helemaal back! Tijdens zijn promo-rondje rond de nieuwe film Brooklyn's Finest, waarin hij een rol heeft, werd aan hem gevraagd of hij zin heeft om nogmaals in de huid te stappen van de Daywalker en Marvel Comics antiheld Blade. Tegenover MTV meldt hij het volgende: "There are some things we really want to do that we didn't get a chance to do. The first and the second one were experiments, and we started to get better. If we do another one, it will reflect our maturity and our better understanding of the genre."

Hieronder een video van het interview:

Het eerste deel wordt veelal gezien als inleiding van de huidige superheldenfilms. Blade (1999), Blade II (2002) en Blade Trinity (2004) haalden ruim $400 miljoen op aan de wereldwijde Box Office.

23 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

faxanadu1988

Avatar

Cool, lijkt me wel weer leuk om een nieuwe Blade te zien.

Legend

Avatar

Van wanneer tot wanneer heeft hij in de bak gezeten dan?

ThomasG

Avatar

Legend "Van wanneer tot wanneer heeft hij in de bak gezeten dan?"


Ik had ook begrepen dat de procedure nog loopt, en dat m nog steeds een straf boven het hoofd hangt.

Steve Harwin

Avatar

Wat een nichterige vertoning met zijn handgebaartjes, zijn stemverhogingkjes en zijn lippengelik. Volgens mij heeft-ie iets te lang in de bak gezeten >Smiley face

leidenaar

Avatar

Blade 1 en 2 vond ik echt topfilms.
Niet dat ze oscars horen te winnen maar het entertainment en de special effects en badguys enz enz waren allemaal prima in orde.
Deel 3 vond ik erg matig,en de badguy(die gozer van prison break) was echt een lachertje.

Op zich zie ik graag deel 4 komen,maar hij moet beter dan deel 3.

Havoc

Avatar

"The first and the second one were experiments, and we started to get better."

Nee kerel, per deel werd het slechter...

GREAT martial art fan

Avatar

Blade 4 waarom niet. Heb het altijd een schitterende reeks gevonden en ze behoren toch wel tot Snipes zijn beste films, alé tenminste deel 1 en 2. Deel 3 was inderdaad veel minder, daar geef ik iedereen in gelijk. Dus het vierde deel moet inderdaad weer beter worden.

Steve-O

Avatar

Lijkt mij wel vet een deel 4! Heb me erg vermaakt met de trilogie. Vooral deel 1;)

Dr.DarkXL

Avatar

Wow is deel 3 alweer zo lang geleden :!

Remco

Avatar

Alleen het eerste deel was goed. De tweede was eigenlijk een groot worstel gevecht tussen vampieren zonder verhaal. Deel drie was complete crap......

Chrischzz

Avatar

Tijd voor een reboot.. in 3d uiterpino..

MrMister

Avatar

Wel grappig dat ze 'started to get better' terwijl hij alleen de eerste 2 films noemt, de 3e was natuurlijk niet om aan te zien vergeleken met 1 en 2

Decepticon

Avatar

leidenaar "Blade 1 en 2 vond ik echt topfilms.
Niet dat ze oscars horen te winnen maar het entertainment en de special effects en badguys enz enz waren allemaal prima in orde.
Deel 3 vond ik erg matig,en de badguy(die gozer van prison break) was echt een lachertje.

Op zich zie ik graag deel 4 komen,maar hij moet beter dan deel 3."
Ik ben het helemaal met je eens, ik vond 2 iet beter maar gaver dan deel 1.

Decepticon

Avatar

Remco "Alleen het eerste deel was goed. De tweede was eigenlijk een groot worstel gevecht tussen vampieren zonder verhaal."
Wat een onzin bazel je weer, dat was deel 1 toch ook? O+

Decepticon

Avatar

Steve Harwin "Wat een nichterige vertoning met zijn handgebaartjes, zijn stemverhogingkjes."
Dan ken je hem blijkbaar niet zo goed, want zo gedraagt hij zich eigenlijk altijd. Dat zie je zelfs weer in White Men Can't Jump.

Remco

Avatar

Decepticon "Wat een onzin bazel je weer, dat was deel 1 toch ook? O+"


Nee man 1 had toch veel meer verhaal dan die tweede. Jij vat alles te letterlijk op als ik zeg vechten denk jij gelijk hee dat zat ook in deel 1. Kijk naar het totaal plaatje deel 2 was echt gevecht na gevecht zonder dat er iets van een goede verhaallijn doorheen liep.
Meer aktie betekent niet een betere film :|.

Decepticon

Avatar

Remco "Nee man 1 had toch veel meer verhaal dan die tweede. Jij vat alles te letterlijk op als ik zeg vechten denk jij gelijk hee dat zat ook in deel 1. Kijk naar het totaal plaatje deel 2 was echt gevecht na gevecht zonder dat er iets van een goede verhaallijn doorheen liep.
Meer aktie betekent niet een betere film :|."
Ja maar het verhaal van 1 was niet beter dan van het 2e. Ik vergat bij de reactie op Leideenaar een letter. Ik vond de 1e kwa film ook wel wat beter, maar 2 veel gaver, het verhaal was goed en ook origineel gevonden, Novak en de reapers die zich voeden met zowel mensen als vampiers om hun honger te stillen.
Ik heb ook een klein probleempje met Stephen Dorff, goed gekozen nieuwkomer, maar ik blijf hem een mietje vinden, vooral vergeleken met Snipes.

de janker

Avatar

Havoc ""The first and the second one were experiments, and we started to get better."

Nee kerel, per deel werd het slechter..."
rot toch op het zijn top films

timdekw

Avatar

Ik heb erg genoten van de eerste film en de tweede film was een waardige opvolger. Het derde deel was misschien iets minder, maar ik vond Ryan Reynolds absoluut een erg leuke toevoeging, alleen jammer van de Bad Guy inderdaad.

Wat mij betreft gaan ze nog even door met de Blade reeks, ik heb er een hoop lol aan beleefd en met een hoop lol is niets mis, toch...

odracir

Avatar

ThomasG "Ik had ook begrepen dat de procedure nog loopt, en dat m nog steeds een straf boven het hoofd hangt."


Op 17 oktober 2006 werd bekend dat Wesley Snipes in de Amerikaanse staat Florida is aangeklaagd voor belastingfraude. Er is een arrestatiebevel tegen hem uitgevaardigd, meldde de Amerikaanse nieuwszender CNN op gezag van het ministerie van Justitie. Snipes zou tussen 1999 en 2001 voor bijna 12 miljoen dollar (9,6 miljoen euro) aan belastingen hebben ontdoken. Jarenlang deed hij geen belastingaangifte. Ook zou hij geld hebben teruggevraagd waarop hij geen recht had.

Snipes werd op 24 april 2008 veroordeeld tot een gevangenisstraf van drie jaar

NieuwsFilm

meest populair