Algemeen

7 nieuwe HR-foto's Iron Man 2

De langverwachte sequel draait binnen enkele weken in de bios.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jeffrey op 09.04.2010 om 08:00 in Algemeen
Paramount Pictures heeft zeven nieuwe foto's vrijgegeven van de Marvel-superheldenfilm Iron Man 2. In de nieuwe film van regisseur Jon Favreau spelen de volgende personages mee: Tony Stark a.k.a. Iron Man (Robert Downey Jr.), Natasha Romanoff a.k.a. Black Widow (Scarlett Johansson), Col. James 'Rhodey' Rhodes a.k.a. War Machine (Don Cheadle), Pepper Potts (Gwyneth Paltrow), Ivan Vanko a.k.a. Whiplash (Mickey Rourke), Justin Hammer (Sam Rockwell) en Nick Fury (Samuel L. Jackson).

De volledige galerij - samen met de drie foto's van afgelopen week - kan je HIER bekijken in hoge resolutie. Hieronder alvast een voorproefje.







4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Remco

Avatar

Steve-O "Omdat daar niet zóvéél CG in zit. En volgens mij kan je Iron Man qua film echt niet vergelijken met de Batman films."


In heel The Dark Knight zit weinig CG :}. Ik zie meteen wanneer ze het pak gebruiken en wanneer het uit de computer komt rollen. Dat haalt me weleens uit de film. Maar verder zie ik er wel naar uit. De eerste film had een hoog fun gehalte en de tweede heeft dat denk ik ook wel.

Steve-O

Avatar

Remco "Toch heb ik wat moeite met de CG. Je ziet in de trailer toch vaak duidelijk dat het CG is dat probleem had ik bij The Dark knight niet echt"

Omdat daar niet zóvéél CG in zit. En volgens mij kan je Iron Man qua film echt niet vergelijken met de Batman films.

Remco

Avatar

Toch heb ik wat moeite met de CG. Je ziet in de trailer toch vaak duidelijk dat het CG is dat probleem had ik bij The Dark knight niet echt

Ereptile

Avatar

Hoe meer ik er van zie, hoe meer ik uitkijk naar de film :D (en hoe meer ik mezelf spoil)