Update The Fast and the Furious 5 én 6!

En... Highlander staat dichter bij een reboot dan wat dan ook.

Neal H. Moritz, de vaste producent van The Fast and the Furious-films, heeft in een exclusief interview met Collider wat meer informatie losgelaten over deel 5 én deel 6 in de reeks.

De opnames van de vijfde film, die Fast Five zal gaan heten, vinden deze zomer plaats in Brazilië, Puerto Rico, en een stukje in de VS (LA en Atlanta). In de film zullen heel wat personages uit de vorige vier delen opnieuw te zien zijn. Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan het scenario. Fast Five wordt niet in 3D opgenomen, maar de kans is wel groot dat de film achteraf naar 3D zal geconverteerd worden.

Ook aan de zesde film wordt al gewerkt, maar deel 5 en 6 zullen niet back-to-back opgenomen worden. Vin Diesel en Paul Walker, die al zeker van de partij zijn in Fast Five, hebben nog niet getekend voor het zesde deel.

Na Fast Five zal Justin Lin hoogstwaarschijnlijk de eerder aangekondigde Highlander-reboot regisseren. Volgens Neal H. Moritz staat de franchise "dichter bij een reboot dan wat dan ook". De nieuwe Highlander komt vermoedelijk in 2012 in de bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair