Video

De stunts uit Prince of Persia: The Sands of Time

Bekijk een zeer aardige featurette.

door Bram de Groot op 14.04.2010 om 14:28 in Video
Hieronder zie je een featurette over de stunts in Prince of Persia: The Sands of Time van Mike Newell (Harry Potter and the Goblet of Fire). Voor de gameverfilming kreeg de regisseur de beschikking over een prachtige cast, bestaande uit o.a. Jake Gyllenhaal (Zodiac, 2007), Gemma Arterton (Quantum of Solace) en Sir Ben Kingsley (Shutter Island, 2010).


The Sands of Time volgt een prins genaamd Dastan (Gyllenhaal) die samen met zijn rivaal Prinses Tamina (Aterton) de machtige vizier Nizam (Kingsley) moet stoppen om het verspreiden van het zand der tijd tegen te gaan. Het actiespektakel, met een budget van $150 miljoen, draait vanaf 19 mei 2010 in de Nederlandse bioscoop.

11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Spider-fan

Avatar

Ziet er geweldig uit, kan niet anders zeggen.

Steve-O

Avatar

Ziet er inderdaad supervet uit!!! Ik heb nog geen wall-run gezien..Hoort er toch wel bij hè:9
Zouden ze met het vervolg de R-rated kant op durven gaan? Dat was het spel in ieder geval wel.
Eerst deze nog maar eens zien in de bios:P

Bram

Avatar

Rooster

Avatar

Wat een gelul altijd over dat de acteurs veel stunts zelf deden. Voor de duidelijkheid: acteurs en actrices doen géén stunts, daar zijn stuntmensen voor. De filmmakers zullen er wel voor oppassen om de hoofdrolspelers gevaarlijke dingen te laten doen. Het risico dat ze gebleseerd of gewond raken waardoor de productie stil komt te liggen is veel te groot en kostbaar. Paardrijden, zwaardvechten, rennen, vallen en op het laatste nippertje onder een dichtvallend hek door duiken zijn geen stunts maar noem je "fisical acting" of zoiets

NothingPersonal

Avatar

Jerry Bruckheimer: And it's all done without wires :N

marcjeb

Avatar

Rooster "Wat een gelul altijd over dat de acteurs veel stunts zelf deden. Voor de duidelijkheid: acteurs en actrices doen géén stunts, daar zijn stuntmensen voor. De filmmakers zullen er wel voor oppassen om de hoofdrolspelers gevaarlijke dingen te laten doen. Het risico dat ze gebleseerd of gewond raken waardoor de productie stil komt te liggen is veel te groot en kostbaar. Paardrijden, zwaardvechten, rennen, vallen en op het laatste nippertje onder een dichtvallend hek door duiken zijn geen stunts maar noem je "fisical acting" of zoiets"


Ik denk dat hun onder een zakkende poort rollen al een stunt noemen :P

De echte stunts heb je natuurlijk stuntmannen voor..
Maarja kijk naar jacki chan die doet het ook zelf, en die heeft zich toch vaak bezeerd tot gebroken voetjes en kneusingen.

skullsplitter

Avatar

Kom maar. Lekker vermaak en een leuk sfeertje zonder dat het zichzelf teveel serieus neemt, is ook prima. Ziet er goed uit, en zal zeker gaan kijken binnenkort Smiley face

Decepticon

Avatar

marcjeb "Maarja kijk naar jacki chan die doet het ook zelf, en die heeft zich toch vaak bezeerd tot gebroken voetjes en kneusingen."
Dat is nog maar zachtjes uitgedrukt, die heeft echt alles zowat gebroken gehad.

Ik heb dit stukje niet gekeken, ga hem lekker in de bios kijken.

benjamin

Avatar

Decepticon "Dat is nog maar zachtjes uitgedrukt, die heeft echt alles zowat gebroken gehad.

Ik heb dit stukje niet gekeken, ga hem lekker in de bios kijken."


Groot gelijk, wat heb je nu aan de stunts al te snappen voor je de film gezien hebt.

NieuwsFilm

meest populair