Opnames Twilight: Eclipse niet zonder problemen

Regisseur David Slade en Summit Entertainment kunnen schijnbaar niet meer door één deur...

Summit is van plan om enkele scènes voor The Twilight Saga: Eclipse opnieuw op te nemen. Dit is niets bijzonders, aangezien dit zo vaak gebeurt en hier qua tijd en geld meestal rekening mee wordt gehouden. Het opmerkelijke aan dit verhaal is dat regisseur David Slade er niet bij betrokken wordt, en dat Summit Entertainment Catherine Hardwicke (regisseuse van het origineel) en Chris Weitz (regisseur van New Moon) er graag bij wil betrekken.

Het verhaal, dat komt van Lainey Gossip, gaat dat de sleutelscènes en een paar vechtscènes opnieuw geschoten zullen worden. Vanwege het drukke schema van Robert Pattinson worden 7 dagen aan opnames in drie dagen van 18 uur gepropt.

Volgens het verhaal is de verstandhouding tussen David Slade en Summit achteruit gegaan. Het is zelfs zo erg dat er iemand anders bij gehaald moet worden voor de re-shoots, namelijk Weitz of Hardwicke.

Summit ontkent het hele verhaal en zegt dat Slade alles regisseert. Volgens de studio zijn er geen problemen met de regisseur en loopt alles op rolletjes. Afwachten dus maar...

De Nederlandse release is op 1 juli (bioscoopagenda).



NieuwsFilm

meest populair