Woody Allen stelt Midnight in Paris voor

Ook Franse presidentsvrouw Carla Bruni voegt zich bij de absolute sterrencast.

Normaal gesproken maakt regisseur Woody Allen voor zijn films af zijn heel weinig bekend over de titel of het verhaal, maar daar heeft hij nu verandering in aangebracht. Niet alleen de voltallige cast is nu bekend gemaakt, we weten ook dat de film Midnight in Paris zal heten en waar de film over zal gaan.

Midnight in Paris, waarvoor Allen voor het eerst in Parijs zal filmen, is een romantische komedie over een Amerikaanse familie die naar Parijs afreist voor zaken. Onder hen ook een jong, net verloofd, koppel dat in Parijs ontdekt dat het gras niet altijd groener is aan de andere kant van de wereld.

Dit zegt Woody Allen zelf over zijn film: the film celebrates a young man’s great love for Paris, and simultaneously explores the illusion people have that a life different from their own is better.

Een groot deel van de cast, met onder meer Rachel McAdams, Owen Wilson en Marion Cotillard, werd afgelopen weken al bekend en nu is ook duidelijk dat de geruchten dat Franse presidentsvrouw Carla Bruni-Sarkozy een rol in de film zou spelen op waarheid zijn gebaseerd. Ook Michael Sheen en Kathy Bates hebben getekend voor een rol in Midnight in Paris, die ergens in 2011 in de bioscopen zal verschijnen.



NieuwsFilm

meest populair