Video

The Killer Inside Me trailer

Schokkende film met Jessica Alba als prostituee.

door Bram de Groot op 06.05.2010 om 10:39 in Video
De film The Killer Inside Me, de nieuwe thriller van de Britse regisseur Michael Winterbottom, werd in februari 2010 met boegeroep onthaald op de Berlinale. Tijdens de persvoorstelling verlieten heel wat mensen de zaal omdat de film onder andere een minutenlange scène bevat waarin van dichtbij wordt getoond hoe een prostituee (Jessica Alba) brutaal wordt afgetuigd tot haar gezicht bijna onherkenbaar is.

De film moet in oktober in Nederland in première gaan. Bekijk hieronder de trailer:

In The Killer Inside Me denkt iedereen dat Lou Ford (Casey Affleck) een goede man is. Hij is sheriff in een klein stadje in West-Texas en leidt een onopvallend leven, maar wat niemand weet is dat hij een psychopatische moordenaar is. Lou is een echte sociopaat en zorgt er steeds voor dat niemand zijn geheim ontdekt. Maar wanneer de bewijzen steeds vaker in zijn richting wijzen, wordt hij verplicht om nog meer moorden te plegen...

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

setheelen

Avatar

Casey Affleck heeft me al elke keer overtuigd van z'n acteerkunst.. 'The Killer Inside Me' - kanshebber Oscars 2011? Smiley face

benjamin

Avatar

In Casey Affleck heb ik nog wel vertrouwen, in de rest iets minder. Doet me een beetje denken aan Robert Carmichael en die vond ik ook veel te veel willen provoceren.

Spijker2

Avatar

benjamin "In Casey Affleck heb ik nog wel vertrouwen, in de rest iets minder. Doet me een beetje denken aan Robert Carmichael en die vond ik ook veel te veel willen provoceren."


In bepaalde op-/aanzichten heb ik ook veel vertrouwen in Jessica Alba:P

B@chelor

Avatar

Dit lijkt me een goede film; casey affleck is een prima acteur.

In een film met Vincent Cassel (Irréversible) wordt zijn vrouw Monica Bellucci bruut 10min verkracht. Een andere scene verbouwt Vincent een kerel met een brandblusser. Beide scenes worden volop in beeld gebracht. Overigens een goede film in omgekeerde volgorde vertelt.

SKREAN

Avatar

Kijk hier erg naar uit.. maar in irrevirsible was het niet het karakter van Vincent die de man verbouwde met een brandblusser, het was zijn vriend die dat deed, die er in eerste instantie op tegen was de man op te zoeken, en niettemin hadden ze ook nog de verkeerde man te pakken.
Een film van Caspar Noé btw :P

B@chelor

Avatar

SKREAN "Kijk hier erg naar uit.. maar in irrevirsible was het niet het karakter van Vincent die de man verbouwde met een brandblusser, het was zijn vriend die dat deed"


Inderdaad; is ook weer een tijdje geleden dat ik de film heb gezien!

heywoodfloyd

Avatar

Sorry, maar hoe kom je überhaupt bij Irréversible?

Briljante film trouwens. 16 keer gezien. Blijft goed.

NieuwsFilm

meest populair