Algemeen

Definitieve The Last Airbender poster

Voorlopig de laatste...

door Bram de Groot op 07.05.2010 om 08:54 in Algemeen
Na de twee karakterposters en de internationale poster zie je hieronder de definitieve poster van de nieuwe M. Night Shyamalan film. Voorlopig zal dit dus even de laatste poster zijn van de fanatasyfilm The Last Airbender.
Mocht je nog niet genoeg hebben gezien van de film, dan kan je hier een goede behind-the-scenes featurette bekijken. In Nederland op 29 juli 2010 in de 2D en 3D bioscoop.

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

stussycrown

Avatar

Krijg nou wat..


ALWEER ZO'N KOUD-WARM-KLEUREN-CONTRAST-POSTER-WAT-VOLSTREKT-ORIGINEEL-IS!

>Smiley face

AaHaa

Avatar

Nou dat valt best wel mee in deze poster. Nauwelijks oranje te zien. Gewoon een hele koude poster.

Anyway, ik houd niet zo van animé's, maar het verhaal van Avatar vond ik altijd wel origineel, dus misschien is dit dé oplossing :P

marcjeb

Avatar

AaHaa "Nou dat valt best wel mee in deze poster. Nauwelijks oranje te zien. Gewoon een hele koude poster.

Anyway, ik houd niet zo van animé's, maar het verhaal van Avatar vond ik altijd wel origineel, dus misschien is dit dé oplossing :P"


Had Dragonball Evo er maar een stukje zoals dit uit gezien :( !!

Toelietoesh

Avatar

Kunnen we niet gewoon een regel maken dat iedereen z'n bek moet houden over oranje-blauw :P ? Zeker (zoals in dit geval) als het nergens over gaat.

bobzombie

Avatar

Toch heb ik niet zoveel met posters waar elk personage op staat, in ieder geval niet in dit soort posities. Maakt de poster voor mij niet spannend genoeg. Onderstaande poster is hier net zo'n voorbeeld van:

afbeelding

marcjeb

Avatar

bobzombie "Toch heb ik niet zoveel met posters waar elk personage op staat, in ieder geval niet in dit soort posities. Maakt de poster voor mij niet spannend genoeg. Onderstaande poster is hier net zo'n voorbeeld van:

afbeelding"


Jup die konden we al .. Ugly as hell

Die van Avatar is een stuk beter iig.

nilofarish

Avatar

Deze poster vind ik dan erger dan die van Iron Man. Het lijkt net alsof de twee kinderen uit de oor van Dwayne Johnson groeien :
afbeelding

rep_robert

Avatar

Getuigt bij mij van een gebrek aan creativiteit. Altijd maar die hoofden van al die personages op een "interessante" manier verwerkt in zo'n poster.. Gaap!

Zijn ze daar niet een beetje mee begonnen met de Scream filmposters?

Ereptile

Avatar

Ik vind hem wel meevallen. Is inderdaad niet echt orgineel, maar wel tof.

Wat mij wel orgineel lijkt: Een poster met alleen de logo's van alle 4 de naties op :D En dan dat het net zulk licht geeft als Aangs hoofdpijl :P

NieuwsFilm

meest populair