Jon Favreau over Iron Man 3

Wie wordt de volgende bad guy?

Regisseur Jon Favreau vertelde in een interview met MTV dat hij al plannen heeft voor de derde Iron Man film. Het tweede deel draait pas net in de bioscopen, maar dit is nu al zo’n groot succes dat een derde film gegarandeerd lijkt. Tijdens het interview maakte Favreau een opmerking die er wel heel erg uitspringt.

”You’ve got to do The Mandarin, but the problem is, the way he’s depicted in the comic books… you don’t want to see that. ”

Er klampt namelijk één groot problem aan het personage The Mandarin. Het is zo ongeveer de grootste tegenstander van Tony Stark, maar tegelijk erg onrealistisch. Het personage is namelijk een wetenschapper die direct afstamt van Genghis Khan. Zijn martial arts kunsten maken dat hij Iron Man met z’n blote handen de baas kan. De krachten die hij heeft krijgt hij door tien magische ringen, en dat is waar Favreau waarschijnlijk een probleem mee heeft. Echter aangezien Thor – toch een vrij mythisch personage – werd geïntroduceerd in de film, is het mogelijk dat men toch besluit het personage te laten meespelen. En anders veranderen ze toch gewoon iets aan zijn origine?

Echter, nog voordat dit allemaal uitkomt, zal Robert Downey Jr. de rol van Tony Stark waarschijnlijk eerst in de Avengers film spelen.



NieuwsFilm

meest populair