Eerste blik op Green Lantern!

Ryan Reynolds showt zijn outfit.

Hieronder zie je een eerste indruk van "het outfit" van de DC Comics superheld Green Lantern, gespeeld door Ryan Reynolds. Deze superheld speelt de hoofdrol in de gelijknamige comicverfilming van regisseur Martin Campbell (Casino Royale, 2006). Zoals al te zien is op de foto blijkt het hier niet te gaan om een glimmend latex pakje. Deze beelden bevestigen de geruchten dat het pak van Green Lantern voornamelijk CGI zal zijn.



In de foto wandelt Reynolds vermoedelijk over de set van de superheldenfilm. Voor de opnames hangt hij zichzelf in een "full motion-capture suit" van Green Lantern. Dit is mogelijk tegen de zin in van co-schrijver en producent Greg Berlanti, die liever een "gewoon" pakje had gezien. DC Entertainments creatieve baas Geoff Johns is echter een groot voorstander om het pak grotendeels visueel toe te voegen aan de opnames. Het is dus duidelijk wie zijn zin heeft gekregen.

Green Lantern draait vanaf 17 juni 2011 in de Amerikaanse en misschien ook wel de wereldwijde bioscoopzalen. Mocht iemand een idee hebben wie het hondje op de foto is, dan horen wij dat graag!



NieuwsFilm

meest populair