Algemeen

Nieuwe Inception karakter posters

Leonardo diCaprio is The Extractor.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Arman Avsaroglu op 25.05.2010 om 08:00 in Algemeen
De fraaie Inception posters blijven maar binnendruppelen. Vandaag zijn er weer zeven karakterposters opgedoken, die we jullie natuurlijk niet willen onthouden. De film draait om Dom Cobb (gespeeld door DiCaprio), een ervaren dief. Hij steelt geheimen uit het onderbewuste van zijn slachtoffers, als zij zich in de droomstaat bevinden. Het feit dat hij de beste is op zijn vakgebied maakt hem tegelijk een internationale vluchteling, maar dan krijgt hij een nieuwe opdracht die alles recht kan zetten. Daarvoor moet hij echter wel het onmogelijke bereiken en in plaats van een idee te stelen er eentje planten in iemands brein.
Inception draait vanaf 22 juli in de Nederlandse bioscopen.

12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Touchwood

Avatar

Tja, what can I say... het was me niet opgevallen. Maar ik zie hem dan ook nog steeds als het halflangharige jochie Tommy Solomon uit "3rd Rock from the Sun"

afbeelding

WoUtoMatiC

Avatar

Touchwood "Met Joseph Gordon-Levitt als The Point Man... ik vind 'm wel wat weg hebben van Heath Ledger op die poster. Was me nog nooit zo opgevallen. :}"

andere wel

Decepticon

Avatar

Touchwood "Joseph Gordon-Levitt ... ik vind 'm wel wat weg hebben van Heath Ledger op die poster. Was me nog nooit zo opgevallen. :}"
Hij lijkt er sowieso op, hij kon wel zijn dubbelganger zijn.

De posters doen me niet zo veel.

Touchwood

Avatar

Met Joseph Gordon-Levitt als The Point Man... ik vind 'm wel wat weg hebben van Heath Ledger op die poster. Was me nog nooit zo opgevallen. :}

Remco

Avatar

Ik vind het juiste wel gave posters eigenlijk. En ze geven een beetje een hint van wat voor soort rol de verschillende acteurs in de film vertolken.
Het enige wat ik hoop is dat het niet een al te vage film wordt. The matrix had goede aktie en een goed verhaal dat ook aardig te volgen was. Hoop dat het zo'n soort film wordt en niet een soort Vanilla Sky. Leuk dat Nolan ook wat van zijn eerdere acteurs uit Batman Begins mee neemt zoals Ken Watanabe, Cillian Murphy en Michael Caine.

Ereptile

Avatar

Jerona "Alleen de eerste vind ik erg mooi. Maar het is in principe gewoon twee plaatjes door elkaar faden.

Wie is de acteur op de derde foto?"


(Her)ken de actuer niet eens, maar volgens mij Tom Hardy? :?
(ff gegoogled)

Wat me opviel: Iedere character foto heeft dezelfde stad als achtergrond,maar de achtergrond is alleen bij Joseph Gordon-Levitt gespiegeld ;)(Concludeer ik op een driehoekvormige flat die linksboven staat).

Jerona

Avatar

Alleen de eerste vind ik erg mooi. Maar het is in principe gewoon twee plaatjes door elkaar faden.

Wie is de acteur op de derde foto?

benjamin

Avatar

Niet de beste Inception posters, maar wel zeer leuk gedaan. Ik kan echt bijna niet meer wachten, maar dat heb ik precies al eens gezegd.

Ravaged

Avatar

Vond eerdere posters van 'Inception' beter. Ben wel benieuwd naar de film.

B@chelor

Avatar

Ik vind karakterposters stom

marcjeb

Avatar

Wordt denk ik wel een vette film..

Maar vind deze posters maar Simpel.

Steve-O

Avatar

F*cking Awesome!!!
Kan niet wachten op deze film:E:E:E
Lekker een trailers en tv-spots kijken:9