Video

Sterke nieuwe trailer van Knight & Day

Tom Cruise en Cameron Diaz in vliegensvlugge actiekomedie.

door Bram de Groot op 28.05.2010 om 08:00 in Video
Hieronder zie je een nieuwe drie minuten lange trailer van de film Knight & Day van regisseur James Mangold, bekend van o.a. 3:10 to Yuma (2007). In de actiekomedie heeft de eenzame vrouw June (Cameron Diaz) een blind date met een man genaamd Milner (Tom Cruise). Al snel blijkt dat hij een superspion is en wordt ze om onduidelijke redenen over de hele wereld meegenomen om een batterij te beschermen die de sleutel bevat tot een oneindige krachtbron.

Knight & Day draait vanaf 1 juli 2010 in de Nederlandse bioscoop.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

master3d

Avatar

Okee jammer dat ik nu natuurlijk wel de hele film al heb gezien, maar toch lijkt (damn you trailer makers!) maja gelukkig spoilen jullie nog dan even dat het om een krachtbron gaat;)

heb altijd Tom Cruise al tof gevonden, MI:III ook, deze ga ik zeker zien Smiley face

! saint !

Avatar

Leuke trailer zeg, ik kijk er wel naar uit.

SJRSVLDT

Avatar

James Mangold laat zien dat hij van alle markten thuis is! Die man heeft toch een aantal topfilms gemaakt in verschillende genres.

Remco

Avatar

Ik weet het niet, ben niet zo van totale over the top aktie dat vond ik leuk toen ik 7 was ofzo ;). Het verhaal lijkt me wel leuk en alle verschillende locaties etc maar het heeft wel een te hoog charlie's angels gehalte kwa aktie.
Bovendien vind ik Cameron Diaz erg irritant.

wallace

Avatar

Lijkt me nog steeds vet.

Papigiulio

Avatar

Dont follow us or I will kill myself and then her. LOL! Cruise maakt wel leuke films alleen in het echt is hij compleet gestoord.

Annefleur

Avatar

Ik ben het ermee eens dat Cruize in films echt top is, maar in real life is het een freak met een kind als een barbie! Zielig, maar goed.. na even een stilte is hij nu wel weer terug!

Cameron Diaz had echt vervangen mogen worden door iemand anders... :|

Hoiii

Avatar

Waar slaat dat gezever toch op dat Cruise gestoord is?! Omdat ie op de bank sprint als die verliefd is ofzo? Iedereen heeft weleens gekke zin en veel dinge zijn gewoon geruchten mjaaaaaaaaaa


Lijkt me top film en ik vind Cruise altijd toppie op na te kijken.

NieuwsFilm

meest populair