Algemeen

TMNT-reboot in handen van Michael Bay

They're mean, green and back on the screen.

door Jeffrey op 28.05.2010 om 17:19 in Algemeen
Michael Bay gaat samen met zijn partners van Platinum Dunes, Brad Fuller en Andrew Form, de aangekondigde TMNT-reboot produceren. De productiemaatschappij, die normaal horrorfilms en thrillers maakt, zal daarvoor samenwerken met Paramount en Nickelodeon. Nickelodeon kocht vorig jaar voor $60 miljoen de wereldwijde rechten op de volledige Turtles-franchise.

Teenage Mutant Ninja Turtles wordt een reboot van de in 1990 door New Line gelanceerde live-action filmreeks rond de de antropomorfe schildpadden. Na de eerste Teenage Mutant Ninja Turtles (1990) volgden nog twee sequels, Teenage Mutant Ninja Turtles II: The Secret of the Ooze (1991) en Teenage Mutant Ninja Turtles III (1993).

Binnen enkele weken zullen de producenten een eerste gesprek hebben met de schrijvers van de reboot. De film zal zich wellicht gaan richten op het Shredder / April / Foot Clan verhaal.

26 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Steve-O

Avatar

Ik vond die tekenfilm wel leuk die op de tv was vroeger!
Maar live-action? Zal wel goed uitpakken denk ik als ze het á la Where the Wild Things Are doen.
Zoals Michael Bay altijd zegt: Awesome!

darkgoth

Avatar

Nee he.. heeft die gast niet al genoeg verkloot met het maken van Transformers.. gaat ie dit ook aan pakken.. die gast is echt werkelijk goed in het opblazen van dingen, daar geef ik ze gelijk mee

Havoc

Avatar

CowaBOEMga!

! saint !

Avatar

Ik vond de live-action films altijd echt geweldig.... nog trouwens ;)
Denk ook dat deze beter uit zal pakken dan die computer turtles van de laatste film.

Windblade

Avatar

Dat Michael Bay dit gaat doen ben ik niet zo blij mee, kijk inderdaad maar wat hij met Transformers heeft gedaan :S

krijgen we straks zeker een heel liefdes drama rond April, en vervolgens een shitload aan explosies. en 3D dingen waar geen zak van te zien valt omdat het allemaal veel te snel gaat. :S

abba82

Avatar

Windblade "dat Michael Bay dit gaat doen ben ik niet zo blij mee, kijk inderdaad maar wat hij met Transformers heeft gedaan :S:S"


Transformers was een vermakkelijke film hoor. Ik snap ook niet wat voor een film jij verwacht? Of had deze film ook al door C. Nolan geregiseerd moeten worden??????

spock

Avatar

Kan hij weer opzoek naar een mooie chick.

Decepticon

Avatar

abba82 "Transformers was een vermakkelijke film hoor. Ik snap ook niet wat voor een film jij verwacht? Of had deze film ook al door C. Nolan geregiseerd moeten worden??????"
Helemaal met je eens, wat een gejank weer, Bay heeft Transformers helemaal niet verkloot.

Btw, Bay regisseert deze film niet, het komt uit zijn productiehuis, net zoals de laatste Friday the 13th, daar zaten toch ook geen explosies in :-S

Jaymz82

Avatar

Nou... Bay heeft in mijn ogen één grote fout gemaakt met de Transformers en dat is dat hij de algehele sfeer en insteek verandert heeft. Teveel joligheid en commerciële humor. Dat zat niet in de serie.
Maar het hele visuele en actie aspect heeft hij erg goed aangepakt.
Ik hoop dat hij dat niet zal doen met dit project. Laat de sfeer zijn zoals ie was in de comics. Grimmig en weird.

leidenaar

Avatar

Risico want turles zijn niet meer zo populair als toen dus veel geld in zo'n project is een risico en weinig geld is een matige film als het om dit soort films gaat.
Maar ik was altijd fan dus laat maar komen hoewel die oude films niet meer kunnen!

Decepticon

Avatar

leidenaar "Maar ik was altijd fan dus laat maar komen hoewel die oude films niet meer kunnen!"
Dat vind ik ook, die heb ik eigenlijk nooit wat aangevonden, de oude cartoon blijft leuk en ook de laatste cgi cartoon vond ik wel gaaf.
Ben benieuwd wat dit wordt.

leidenaar

Avatar

Decepticon "Dat vind ik ook, die heb ik eigenlijk nooit wat aangevonden, de oude cartoon blijft leuk en ook de laatste cgi cartoon vond ik wel gaaf.
Ben benieuwd wat dit wordt."


De laatste film vond ik zelf ook wel wat hebben maar daar is alles mee gezegt.
Zal te maken hebben met jeugdsentiment ook,maar de nieuwe jeugd die nooit van de turtles gehoord hebben,hebben toch weinig aan die laatste film met alles wat tegenwoordig uitkomt?
Wat voor mij persoonlijk ontbrak in die laatste film was een echte vijand.En niet weer shredder,maar Slash ofzo.

Ravaged

Avatar

De allereerste Turtles film was just briljant. Een goede mix van humor en actie, vrij duister en zat gewoon lekker in elkaar. Het was precies waar ik toen op hoopte als jong broekie en dat als groot fan van de tekenfilmserie. Daarna zakte het zwaar in. De meest recente film (animatie) was redelijk vermakelijk, maar niet meer dan dat.

Ik wacht het af. Als Bay niet teveel gaat bemoeien met inhoud en ze oude bekenden terug brengen (April, Shredder, Bebop, Rocksteady...) kan het best vermakelijk zijn.

leidenaar

Avatar

Ravaged "De allereerste Turtles film was just briljant. Een goede mix van humor en actie, vrij duister en zat gewoon lekker in elkaar. Het was precies waar ik toen op hoopte als jong broekie en dat als groot fan van de tekenfilmserie. Daarna zakte het zwaar in. De meest recente film (animatie) was redelijk vermakelijk, maar niet meer dan dat.

Ik wacht het af. Als Bay niet teveel gaat bemoeien met inhoud en ze oude bekenden terug brengen (April, Shredder, Bebop, Rocksteady...) kan het best vermakelijk zijn."


In die tijd vond ik deel 1 ook briljant,zelfs 2 was erg leuk,maar 3 was erg saai voor de leeftijdsgroep.
Maar zelfs deel 1 kan tegenwoordig niet meer.

benjamin

Avatar

Decepticon "Helemaal met je eens, wat een gejank weer, Bay heeft Transformers helemaal niet verkloot.

Btw, Bay regisseert deze film niet, het komt uit zijn productiehuis, net zoals de laatste Friday the 13th, daar zaten toch ook geen explosies in :-S"


Geen explosies, maar dat was toch ook geen goede film.

jrn

Avatar

Jaymz82 "Nou... Bay heeft in mijn ogen één grote fout gemaakt met de Transformers.....Dat zat niet in de serie.
"


En iedereen maar zeuren dat reboots niet hoeven en nergens voor nodig zijn... krijg je nu een opmerken dat zat niet in de serie.. Wat wil je nou..

Jaymz82

Avatar

jrn "En iedereen maar zeuren dat reboots niet hoeven en nergens voor nodig zijn... krijg je nu een opmerken dat zat niet in de serie.. Wat wil je nou.."

Goh...raak ik een snaar ofzo?
Maar goed, wat ik dus bedoelde was dat Bay de sfeer/toon van het bronmateriaal: de (tekenfilm)serie, verandert heeft. Dat is in mijn ogen zijn fout geweest.
Hoe kom je via mijn post bij reboots? Dat begrijp ik niet.

Havoc

Avatar

Is dat niet net een goed punt? Kijk die serie er eens op na. Hoe fantastisch die vroeger was, het is enorm ouwbollig nu en gewoonweg niet interessant meer. Bay heeft de sfeer veranderd naar iets wat nu wel interessant is, wat hij goed gedaan heeft!

leidenaar

Avatar

De generatie die van de TMNT hield en echt fan was is ouder geworden(ik had ALLE stripboeken en ALLE tekenfilms op videoband van de oudere serie)
Je moet eigenlijk de nieuwe film voor de generatie die ermee opgegroeid maar ouder geworden is maken.
Dus doden,bloed en vette actie.En humor natuurlijk.
Geen kinderfilm,de kinderen hebben hun eigen helden tegenwoordig,doe het voor de oude fans.
En de stripboeken waren zelfs al amper voor kinderen op een gegeven moment.
Heel veel mensen gingen dood,zelfs Shredder en Slash en Leatherhead enz enz,allemaal de pijp uit,en veel bloed zat erin.

Maak een film voor ons van deze tijd van onze helden van vroeger!!!!

Windblade

Avatar

Ik ben het exact met Leidenaar eens, bij transformers was dat niet het geval.

ik bedoelde eerder trouwens niet dat Bay geen goede films maakt, alleen hij rekent de laatste tijden gewoon te veel op CGI. en met transformers baalde ik er gewoon ook van dat de meeste vecht scene's zo snel gingen dat je amper zag wat er gebeurde. omdat ik zelf veel met 3D bezig ben vind ik dat zonde omdat ik weet hoeveel werk er in zit.

Havoc

Avatar

Ik denk dat dat opzettelijk is gedaan. Als grote actiescenes tussen twee CG robots te traag zouden zijn, gaat het nep ogen. Door het sneller te doen, zodat je eigenlijk niet goed ziet wat er nu precies gebeurt, geloof je het eerder.

Windblade

Avatar

Ja okee, maar in principe waarom zou je het sneller doen dan een normale vecht scene? ik bedoel in de scene's waarin ze niet vechten zie je ze toch ook met normale snelheid met soms een stilstaande camera? ik vond constant snelle bewegingen als ze aan het vechten waren echt stront vervelend en onnodig.

Rorschach

Avatar

Aangezien ik nu die eerste Transformers film eindelijk gezien heb wil ik ook nog even een duit in het zakje doen. Ik vrees namelijk dat Michael Bay hetzelfde zal doen met de Turtles als wat hij met de Transformers deed, dat dus houdt in:

-Onherkenbare designs
(Ik voorspel Turtles die er uit komen te zien als Gecko's.)

afbeelding

-Een focus op de mensen ipv de Turtles.
(Waarschijnlijk een liefdesrelatie tussen Casey Jones & April.)

afbeelding

-Ongepaste humor & uiteraard Michael Bay's trademark explosions

afbeelding
Eens zien over hoeveel van de drie ik gelijk krijg.

Windblade

Avatar

Dat is dus inderdaad waar ik ook bang voor ben.

Jaymz82

Avatar

En ook precies wat ik bedoelde met de sfeer/toon verandering vanuit het bronmateriaal...

WoUtoMatiC

Avatar

Rorschach "Aangezien ik nu die eerste Transformers film eindelijk gezien heb wil ik ook nog even een duit in het zakje doen. Ik vrees namelijk dat Michael Bay hetzelfde zal doen met de Turtles als wat hij met de Transformers deed, dat dus houdt in:

-Onherkenbare designs
(Ik voorspel Turtles die er uit komen te zien als Gecko's.)

afbeelding

-Een focus op de mensen ipv de Turtles.
(Waarschijnlijk een liefdesrelatie tussen Casey Jones & April.)

afbeelding

-Ongepaste humor & uiteraard Michael Bay's trademark explosions

afbeelding
Eens zien over hoeveel van de drie ik gelijk krijg."
:W

nieuwslaatste nieuws

meest populair