Opnieuw controversiële rol voor Chloe Moretz.

Kan het na Hit-Girl nog gekker?

De echte sensatie van de film Kick-Ass was natuurlijk niet hoofdrolspeler Aaron Johnson, maar de 13-jarige Chloe Moretz die als de vuilbekkende Hit-Girl haar vijanden op gruwelijke wijze om het leven bracht. Het gaat dan ook uitstekend met de carriere van Moretz, die eerder al te zien was in 500 Days of Summer en binnenkort ook de hoofdrol vertolkt in de Amerikaanse remake van Let the Right One In, waarin ze een vampier zal spelen.

En de uitdagende rollen blijven zich maar opstapelen voor het kindsterretje, want nu is bekend geworden dat Moretz de hoofdrol zal spelen in de verfilming van het boek Hick, geschreven door Andrea Portes. De film van regisseur Derick Martini gaat over een dertienjarig meisje uit Nebraska die van huis wegvlucht naar Las Vegas, iets dat op dat moment een heel goed idee lijkt.

Het loopt echter ontzettend uit de hand als de figuren die ze op haar reis ontmoet niet allemaal even vriendelijk blijken te zijn. De film zal ongetwijfeld controverse oproepen aangezien het boek van Portes ook een verkrachting bevat van dit jonge meisje. Maar Moretz heeft al laten zien dat zij moeilijke rollen, ondanks haar leeftijd, niet uit de weg gaat.



NieuwsFilm

meest populair