Algemeen

The A-Team verovert Hollywood

Én er is een verrassing na de aftiteling!

door Bram de Groot op 06.06.2010 om 13:00 in AlgemeenOp donderdag 3 juni ging de '80 tv-serie remake The A-Team in Hollywood in première. Filmmaatschappij 20th Century Fox pakte grootst uit en nam zelfs een tank op in de activiteiten rond de rode loper. Hieronder zie je een aantal foto's van de première waar alle grote sterren, zoals Liam Neeson, Bradley Cooper, Sharlto Copley, Quinton "Rampage" Jackson, Jessica Biel en Patrick Wilson, bij aanwezig waren.

Ook werd bekend dat de fans moeten blijven zitten tot ná de aftiteling van de actiefilm. Regisseur Joe Carnahan meldt namelijk dat je iets speciaals kunt verwachten: ''We hebben een heerlijk toetje na de aftiteling, speciaal voor de fans van de tv-serie.'' Dwight Schultz en Dirk Bennedict, die respectievelijk Murdock en Face speelde in bekende tv-serie, hebben na afloop van de film een bijzonder plekje gekregen.

De actiekomedie gaat volgende week donderdag in Nederland in première. (bioscoopagenda).

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

master3d

Avatar

Hmm nog steeds niet zeker..

Ereptile

Avatar

Das nog eens een toffe entree! :D Vind die auto op de 2e foto echt cool :+

PKP

Avatar

Haha, gaaf.

SunChaser

Avatar

De verrassing is een 3 seconden cameo van de oude face en murdock. Face heeft spijt van zijn deelname zegt ie nu. En MrT zegt dat er teveel geweld en seks in de film zit.

Moviemagic

Avatar

SunChaser "De verrassing is een 3 seconden cameo van de oude face en murdock. Face heeft spijt van zijn deelname zegt ie nu. En MrT zegt dat er teveel geweld en seks in de film zit."


Heb ik ook gelezen. Voor de gene die dat niet heeft:

BA kraakt film af / nu.nl

marcjeb

Avatar

De film lijkt me ook totaal niks.. de orginale cast vond het ook allemaal niks.

NieuwsFilm

meest populair