Algemeen

Oude A-Teamers niet blij met nieuwe A-Team film

Mr. T en Dirk Benedict uiten onvrede.

door Bram de Groot op 07.06.2010 om 13:00 in Algemeen
De trailer van de moderne filmversie The A-Team ziet er behoorlijk spectaculair uit, met groot uitgemeten actiescènes en veel geschiet en hevige explosies. Dit komt redelijk overeen met de intro van de tv-serie uit de jaren '80. Twee hoofdrolspeler uit de tv-serie hebben echter weinig goeds te melden over de nieuwe film van Joe Carnahan.

Zowel Mr. T (B.A. Baracus) als Dirk Benedict (Face) zijn erg kritisch tegenover de Britse tabloid Sunday Express. De 58-jarige Mr. T: "People die in the film and there’s plenty of sex but when we did it no one got hurt and it was all played for fun and family entertainment. These seem to be elements nobody is interested in any more. It was too graphic for me. I’ve no doubt it will do big business at the box office but it’s nothing like the show we turned out every week.”

Dirk Benedict over zijn cameo: "“If you blink, you’ll miss me. I kind of regret doing it because it’s a non-part. They wanted to be able to say ‘Oh yeah, the original cast are in it’ but we’re not. I’m on for a mere three seconds and I find that kind of insulting.” Dwight Schultz (de "oude" Murdock) wil geen commentaar geven. George Peppard (Hannibal Smith) stierf in 1994.

Het nieuwe team bestaat uit de volgende cast: Liam Neeson als John "Hannibal" Smith, Bradley Cooper als Lt. Templeton "Faceman" Peck, Sharlto Copley als Capt. "Howling Mad" Murdock en Quinton "Rampage" Jackson als Sgt. "B.A." Baracus. Ook Jessica Biel en Patrick Wilson hebben een rol.

Vanaf donderdag te zien in de Nederlandse bioscoop. Hieronder nogmaals de trailer:


30 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

leidenaar

Avatar

Boehoehoe,zeikerds,waarschijnlijk is het moeilijk om ermee te leven dat andere mensen je plaats innemen en de nieuwe generatie nu bij de A-Team aan deze personen denkt aan niet aan die oudjes,net als Hans van der Togt beledigt was dat die de nieuwe rad van fortuin niet mocht doen.

Ik had echt een hekel aan die serie,nooit doden zegt die zelf al,nee dat was lekker realistisch,wat een kinderachtig gedoe,snap niet dat zoiets zo populair was,kan nooit meer in deze tijd.
Toch lijkt deze film me wel leuk.

TwilekPimp

Avatar

Wat we ons moeten afvragen: is deze film echt nuttig, worden we hier blij van? Ik niet, de herinnering aan de oude films is goed zoals die is.

Moviemagic

Avatar

De oude A-team was veel schieten en inderdaad geen doden. Verder gevangen worden en opgesloten worden in een schuur met gereedschap en een voertuig. Vervolgens lassen en knutselen en hoppa een tank.

Voor vele jeugdsentiment (voor mij niet zo).

Als Mr. T het niet eens is moet hij de regisseur maar een Night Elf Mohawk geven ;)

B@chelor

Avatar

TwilekPimp "Wat we ons moeten afvragen: is deze film echt nuttig, worden we hier blij van? Ik niet, de herinnering aan de oude films is goed zoals die is."


Als het entertainment gehalte goed is dan heb ik er geen moeite mee. (los van de originele serie; dat wordt toch nooit geëvenaard)

Waarom moet een film "nuttig" zijn?

Barend Appelsap

Avatar

Deze film kan eigenlijk alleen maar slechter worden doordat het de A-team naam draagt. Had het eender welke andere naam gehad met iets andere details had het nog door kunnen gaan voor een (waarschijnlijk onopvallende) doorsnee actiefilm.

Ik snap de teleurstelling van de oude cast wel. Die deel ik namelijk nu al, en ik heb het vehikel nog niet eens gezien...

timdekw

Avatar

TwilekPimp "Wat we ons moeten afvragen: is deze film echt nuttig, worden we hier blij van? Ik niet, de herinnering aan de oude films is goed zoals die is."


Dat snap ik dus niet. Waarom zou een film afbreuk doen aan je oude herinneringen?

Ik vond de serie vroeger ook leuk om naar te kijken, nu niet meer zo. Als de film dan tegenvalt dan blijft de herinnering dat ik het vroeger leuk vond toch gewoon intact? Of ben ik dan uniek in mijn denken? Smiley face

leidenaar

Avatar

Barend Appelsap "Deze film kan eigenlijk alleen maar slechter worden doordat het de A-team naam draagt. "


Deze film kan eigenlijk alleen maar beter worden doordat het de A-Team naam draagt.
(slechter dan de serie kan niet)

SunChaser

Avatar

timdekw "Dat snap ik dus niet. Waarom zou een film afbreuk doen aan je oude herinneringen?
Of ben ik dan uniek in mijn denken? Smiley face"


Omdat de marketing zich richt op het oude gevoel. Daarom floptge Miami Vice ook. Was gewoon een buddy movie tussen een blanke en een zwarte doe toevallig Crockett and Tubbs heten.

B@chelor

Avatar

Gister zag ik Mr. T in Cloudy with a chance of meatballs; en daar was hij erg leuk in. (ook de reclames van snickers en WoW)

Jammer, heel jammer, vind ik 't dat ik 'm moet vinden in die bagger tv-shoppingreclames. Met die kl*te oven. O+

Jammer dan dat deze A-Team veel bloot en sex bevat. Ik heb 'm nog niet gezien, maar volgens mij zal het reuze meevallen.

timdekw

Avatar

SunChaser "Omdat de marketing zich richt op het oude gevoel. Daarom floptge Miami Vice ook. Was gewoon een buddy movie tussen een blanke en een zwarte doe toevallig Crockett and Tubbs heten."


Ja, maar dan valt de film toch tegen (als die al tegenvalt) en blijft het oude gevoel intact. Maar wat veel mensen zeggen is dat het oude gevoel zoekraakt wanneer een verfilming tegenvalt en daar ben ik het niet mee eens.

Ik ben in ieder geval erg benieuwd naar deze way-over-the-top actiefilm. Het zal ongetwijfeld geen topper worden, maar op zijn minst vermakelijk.

wla

Avatar

Wat ik irritant vond is al dat schieten en geen doden. Ontzetten onrealistisch. Goed voor in een komedie als grap, maar voor al de rest is het gewoon compleet belachelijk.

SunChaser

Avatar

Ze moeten het juist camp maken. Ik kende de series Charlies Angeles, starksy and Hutch, Brady Bunch en Adams Familie niet en toch waren het leuke films.

Steve-O

Avatar

leidenaar "Boehoehoe,zeikerds,waarschijnlijk is het moeilijk om ermee te leven dat andere mensen je plaats innemen en de nieuwe generatie nu bij de A-Team aan deze personen denkt aan niet aan die oudjes,net als Hans van der Togt beledigt was dat die de nieuwe rad van fortuin niet mocht doen.

Ik had echt een hekel aan die serie,nooit doden zegt die zelf al,nee dat was lekker realistisch,wat een kinderachtig gedoe,snap niet dat zoiets zo populair was,kan nooit meer in deze tijd.
Toch lijkt deze film me wel leuk."

Ben het met je eens, alleen lijkt deze film me niet zo heel erg leuk.

leidenaar

Avatar

Steve-O "Ben het met je eens, alleen lijkt deze film me niet zo heel erg leuk."


Tja,ik verheug me er ook niet echt op,en ga er zeker niet voor naar de bios,maar ga hem heus wel een keertje checken,want denk dat het gewoon een verstand op nul-film is die best zal vermaken,gok een Charlie's Angels-achtige film,alleen dan met mannen.

JBT

Avatar

Ik vind het ook wel sneu voor de oude acteurs. Er was namelijk belooft dat ze echt in de film zouden komen en nu zijn ze aan het einde gezet na de aftiteling. Dat vind ik eigenlijk niet kunnen en vind het eigenlijk ook wel terrecht dat ze daarom boos zijn.
Ik ben zowel fan van de film als de serie, maar ik vind dat het niet eerlijk is gegaan.
Veel bioscopen laten de eindtitling niet helemaal aflopen dus de meeste zullen het einde ook niet zien als Dirk en Dwight (oude Face en Murdock acteurs) in beeld komen.

Rorschach

Avatar

SunChaser "Ze moeten het juist camp maken. Ik kende de series Charlies Angeles, starksy and Hutch, Brady Bunch en Adams Familie niet en toch waren het leuke films."


Je slaat de hamer op z'n kop. De oude serie leent zich prima voor een camp movie, ik hoop dan ook dat de over the top actie die de film lijkt te hebben daar dan ook een beetje aan bijdraagt.

benjamin

Avatar

Barend Appelsap "Deze film kan eigenlijk alleen maar slechter worden doordat het de A-team naam draagt. Had het eender welke andere naam gehad met iets andere details had het nog door kunnen gaan voor een (waarschijnlijk onopvallende) doorsnee actiefilm.

Ik snap de teleurstelling van de oude cast wel. Die deel ik namelijk nu al, en ik heb het vehikel nog niet eens gezien..."


Dat denk ik ook, de naam The A-Team is om volk te lokken, omdat de film er té slecht uitziet om dat op eigen kracht te kunnen. Naar The Losers kwam bijvoorbeeld bijna niemand kijken en die ziet er zoveel beter uit.

Sjaak_Polak

Avatar

JBT "Ik vind het ook wel sneu voor de oude acteurs. Er was namelijk belooft dat ze echt in de film zouden komen en nu zijn ze aan het einde gezet na de aftiteling. Dat vind ik eigenlijk niet kunnen en vind het eigenlijk ook wel terrecht dat ze daarom boos zijn.
Ik ben zowel fan van de film als de serie, maar ik vind dat het niet eerlijk is gegaan.
Veel bioscopen laten de eindtitling niet helemaal aflopen dus de meeste zullen het einde ook niet zien als Dirk en Dwight (oude Face en Murdock acteurs) in beeld komen."

Wat lul jij nou weer?! Ik ken geen enkele bioscoop die de aftiteling niet laat aflopen, dat is echt regelrechte kletskoek!

Dirk Bennedict is gewoon van te voren verteld dat het ging om een cameo, en dus geen rol. Ik snap daarom ook niet goed dat hij het nu raar vindt dat hij maar 3 seconden in beeld is...

Barend Appelsap

Avatar

leidenaar "Deze film kan eigenlijk alleen maar beter worden doordat het de A-Team naam draagt.
(slhter dan de serie kan niet)"


Ik respecteer je mening verder hoor...

Maar dit argument slaat nergens op. Als de serie echt zo slecht was, dan zou het de film niet erg helpen genoemd te zijn naar en gelinkt aan een slechte serie...

Dus de naam kan de film echt alleen maar slechter maken, eigenlijk op geen manier beter (zelfs niet als het een goede film is, denk ik).
Beter dan de serie, misschien, maar niet beter dan de film geweest zou zijn als het niet de A-Team had geheten.

leidenaar

Avatar

Barend Appelsap "Ik respecteer je mening verder hoor...

Maar dit argument slaat nergens op. Als de serie echt zo slecht was, dan zou het de film niet erg helpen genoemd te zijn naar en gelinkt aan een slechte serie...

Dus de naam kan de film echt alleen maar slechter maken, eigenlijk op geen manier beter (zelfs niet als het een goede film is, denk ik).
Beter dan de serie, misschien, maar niet beter dan de film geweest zou zijn als het niet de A-Team had geheten."


Wat is er dan zo goed aan de serie?
De film draagt de naam omdat de serie populair was ja,klopt,maar daarom zei ik al,zo'n serie zal nu niet meer werken.
Wat vind je dan goed aan de serie?
De acteer-prestaties zijn niet goed,de verhaallijnen die bijna elke aflevering op elkaar lijken zijn niet sterk,geen spanning in de serie,twist en suprises zaten er nooit in,special effects dan,hmmm nee,elke keer weer auto's die over de kop slaan,en humor,tja..ik snap niet wat er goed is aan deze serie,serieus niet,maar goed,meningen verschillen nou eenmaal.

Weddy Jazza

Avatar

DIE OUDJES SNAPPEN GEWOON NIET DAT DE FANS VAN DE A-TEAM OOK EEN DAGJE OUDER ZIJN. EN HEUS WEL DODEN IN EEN FILM KUNNEN ZIEN

WANCKERS !

Evertdv

Avatar

Weddy Jazza "DIE OUDJES SNAPPEN GEWOON NIET DAT DE FANS VAN DE A-TEAM OOK EEN DAGJE OUDER ZIJN. EN HEUS WEL DODEN IN EEN FILM KUNNEN ZIEN

WANCKERS !"


Maar om nu te zeggen dat al die fans zich ook volwassener gedragen... Dat dan weer niet.

Ik ben het eens met Mr. T en Benedict. The A-Team is geen standaard actiefilm. Doden en expliciete seks horen daar gewoon niet thuis. Wil je dit wel in een film hebben, dan is dat prima, maar geef het dan ook een andere naam.

Zyzou

Avatar

Weddy Jazza "DIE OUDJES SNAPPEN GEWOON NIET DAT DE FANS VAN DE A-TEAM OOK EEN DAGJE OUDER ZIJN. EN HEUS WEL DODEN IN EEN FILM KUNNEN ZIEN

WANCKERS !"


Koop een megafoon en schreeuw het van de daken of doe anders even de caps-lock uit. ;)

On-Topic: Ze moesten er gewoon helemaal geen film van maken. Creativiteit is in Hollywood ver te zoeken tegenwoordig. Sommigen daargelaten.

don lukas

Avatar

Het was ook veel leuker geweest als de acteurs beter lijken op de oorspronkelijke karakters. afbeelding
Dan had ik tenminste nog iets met deze film. The A-Team is volgens de pers in Hollywood net zo verkracht als Miami Vice. Zo jammer.

Decepticon

Avatar

leidenaar "Boehoehoe,zeikerds,waarschijnlijk is het moeilijk om ermee te leven dat andere mensen je plaats innemen en de nieuwe generatie nu bij de A-Team aan deze personen denkt aan niet aan die oudjes,net als Hans van der Togt beledigt was dat die de nieuwe rad van fortuin niet mocht doen.

Ik had echt een hekel aan die serie,nooit doden zegt die zelf al,nee dat was lekker realistisch,wat een kinderachtig gedoe,snap niet dat zoiets zo populair was,kan nooit meer in deze tijd.
Toch lijkt deze film me wel leuk."
Ik ben het ook helemaal met je eens hoor. Ben opgegroeid met de serie en vind het nu nog wel leuk om af en toe een aflevering te kijken. Maar eigenlijk kan zo'n serie idd nu niet meer door de beugel. En denk dat film ook alleen maar beter kan zijn eigenlijk. Daarom ga ik er zaterdag ook heen.

Dirk, Dwght en Mr. T zijn idd een stelletje jankerts, het was bekend dat het om een cameo zou gaan, gaan ze nu in 1 x zitten janken om 3 seconden.
Het was (hun)ook bekend dat ze het over een andere boeg gingen gooien dan de serie, dat het wat 'realistischer' zou worden en dat mensen dood zouden gaan.
Hoe cool Mr. T ook is, imo leeft hij nog in verleden, als hij het raar vind dat mensen dood gaan als je ze neerschiet en dat er geen bloot in mag, omdat dat vroeger niet in de serie zat, boehoe!
De 'ouderen' onder ons die vroeger naar de serie keken, vinden het niet erg om wat bloot te zien in een actiefilm.
Ze hebben nu in de gaten dat ze 'over the hill' zijn en dat er nu grof geld verdiend en anderen geassocieerd worden met de franchise en dat kunnen ze niet hebben.

Decepticon

Avatar

don lukas "Het was ook veel leuker geweest als de acteurs beter lijken op de oorspronkelijke karakters. afbeelding
Dan had ik tenminste nog iets met deze film."
Wat is dit nu van onzin vergelijkingsfoto?? Heb je de posters niet voorbij zien komen ofzo?? Liam Neeson lijkt in de film dus echt wel op Hannibal! Ook Rampage lijkt op B.A. met zijn baard en mohawk. En Face vind ik realistischer over komen ipv dat ie zo'n glad bekkie had in de serie. Ook kledingsgewijs klopt het.

::DFC::Nohands[NL]

Avatar

Ze hebben de a-team juist aan deze tijd aangepast, net als de nieuwe Star trek film, niet zo zoetsappig tenminste!!!

Ik ben ook met the a-team opgegroeid, maar vond het als kind al te zoetsappig....(lees nep)

Laat maar komen, heb er zin in op DVD dan wel....

JBT

Avatar

Sjaak_Polak "Wat lul jij nou weer?! Ik ken geen enkele bioscoop die de aftiteling niet laat aflopen, dat is echt regelrechte kletskoek!

Dirk Bennedict is gewoon van te voren verteld dat het ging om een cameo, en dus geen rol. Ik snap daarom ook niet goed dat hij het nu raar vindt dat hij maar 3 seconden in beeld is..."


Nou ik ben gister naar de bios geweest en heb de film gezien, De eindtiteling was ongeveer 20 seconden bezig en toen zette ze de film af. Wel degelijk zijn er dus bioscopen die de aftiteling niet helemaal afdraaien. Het stukje van Dirk en Dwight heb ik niet gezien en dat vind ik erg jammer.
Ik weet niet naar wat voor bioscopen jij gaat, maar ik ga niet naar een Pathé bioscoop ofso dat zit allemaal in de grote steden. Gewoon een bioscoop bij in de buurt, daar ga ik heen.

Hebben meerdere mensen wel eens meegemaakt, dat de bioscoop de aftiteling niet helemaal af laat lopen en de film dan afzet?

Flykie

Avatar

Ik heb de 2 kleine stukjes na de aftiteling wel gezien, maar het stelt zelf niet veel voor. Vind het persoonlijk erg jammer dat de oude acteurs de serie vergelijken met de film. Maar aan de andere kant kan ik het ook wel begrijpen. Het nieuwe A-Team is in een nieuw jasje gestoken en de verhaallijn klopt ook al niet.
Het oude A-Team vocht in Vietnam en het nieuwe in Irak :S, daar hadden ze wel iets aan kunnen doen vind ik.

NieuwsFilm

meest populair