Video

Nieuwe Trailer Harry Potter and the Deathly Hallows

Het einde is in zicht.

door Arman Avsaroglu op 07.06.2010 om 14:38 in Video
Tijdens de MTV Movie Awards gisteravond is een nieuwe trailer van Harry Potter and the Deathly Hallows vrijgegeven. In de film van David Yates wordt de macht van Voldemort steeds groter en heeft hij nog maar een doel voor ogen: Harry Potter (Daniel Radcliffe). Terwijl het hele land betrokken is bij deze tovenaarsoorlog, houden Harry en zijn twee beste vrienden Ron (Rupert Grint) en Hermione (Emma Watson) zich schuil in de verste uithoeken van de Muggle-wereld. Vastberaden als hij is, probeert Harry de Horcruxes te vinden die Voldemort heeft verborgen en waarin hij stukken van zijn bloedeigen ziel heeft geplaatst. Zolang niet elke Horcrux is vernietigd, kan Voldemort niet dood. Maar ondertussen ontdekt Harry ook nog een gruwelijke waarheid over zijn voormalige schoolhoofd, Dumbledore, vindt hij een afschuwelijk geheim in huize Black, komt hij meer te weten over zijn ouders en kruist een mysterieuze legende zijn pad: de Deathly Hallows.De film is vanaf 18 november in de bioscopen te zien.

29 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

japser

Avatar

Bij mij doet ie het niet.

maar als nog ben wel heel erg benieuwd hoe dit er uit gaat zien heb het laatste boek 3 keer gelezen volgens mij, kan echt niet wachten.

Havoc

Avatar

Ben maar naar een andere site gegaan waar 'ie het wel deed... ;)

Armani

Avatar

Technisch probleempje: hij doet het weerSmiley face

Havoc

Avatar

Ah, stukken beter. Ziet er goed en lekker duister uit. Ik heb er zin in!

kaboekie

Avatar

Wow, this is gonna be DARK! I LOVE IT! XD

wallace

Avatar

Hmm ziet er goed uit.

El_Mariachi

Avatar

Looks nice, maar de belangrijkste vraag voor mij is: doet John Williams de score?

Havoc

Avatar

El_Mariachi "Looks nice, maar de belangrijkste vraag voor mij is: doet John Williams de score?"


Waarschijnlijk niet. Dat heeftie na het tweede deel nooit meer gedaan.

Armani

Avatar

Alexandre Desplat doet de score en ik denk dat zijn stijl perfect bij deze films past.

aspers

Avatar

Vorige week eindelijk 'the Half-Blood Prince' gezien. Vond die verrassend goed! Was er na 'Order of the Phoenix' helemaal klaar mee, en had er weinig vertrouwen meer in! Maar deze trailer lijkt dezelfde sfeer uit te ademen als 'the Half-Blood Prince', en dat is zeer positief!

Hoe ziet het nu?Is dit dan de laatste of hebben ze het laatste deel in 2e gehakt?

Havoc

Avatar

In twee stukken. Zo ook de EA game die er bij hoort.

japser

Avatar

Kijk is aan echt super vet

eagleman74

Avatar

Zijn alle beelden van Harry Potter and the Deathly Hallows: Part I?

Steve-O

Avatar

eagleman74 "Zijn alle beelden van Harry Potter and the Deathly Hallows: Part I?"

Lijkt me logisch, beetje dom om dan ook nog van alles te laten zien over Part2 of ik moet er helemaal naast zitten (heb ook niet de hele trailer gekeken!).
En dat doe ik ook eigenlijk niet bij boekverfilmingen waarvan ik het boek heb gelezen, in trailers laten ze altijd wat van het eind zien en de gave stukken natuurlijk, die herken je dan weer en....Dat vind ik niet zo leuk.'k Had bij Potter6 ook geen trailers gekeken en dat pakte goed uit:E
Al met al, ben benieuwd en ga deze zéker in de bios kijken:Y

JBT

Avatar

Ben benieuwd naar de film. Deze kleine trailer ziet er al aardig goed uit. Alleen nog een paar maanden wachten tot de film uitkomt. Zal wel weer een flinke opmars zijn naar de bioscopen deze winter voor de nieuwe Harry Potter.

Ereptile

Avatar

Ziet er mooi uit :W Einde is inderdaad haast in zicht...Ik laat me helemaal verrassen met deze film, aangezien ik het 7e boek nog niet heb gelezen (wel het een en ander heb gehoord via via ;)) En ik zag een enorme albino draak? :? :D

benjamin

Avatar

Steve-O "Lijkt me logisch, beetje dom om dan ook nog van alles te laten zien over Part2 of ik moet er helemaal naast zitten (heb ook niet de hele trailer gekeken!).
En dat doe ik ook eigenlijk niet bij boekverfilmingen waarvan ik het boek heb gelezen, in trailers laten ze altijd wat van het eind zien en de gave stukken natuurlijk, die herken je dan weer en....Dat vind ik niet zo leuk.'k Had bij Potter6 ook geen trailers gekeken en dat pakte goed uit:E
Al met al, ben benieuwd en ga deze zéker in de bios kijken:Y"


Zou die draak niet in deel 2 zitten? Wel leuke trailer, ziet er duister uit, maar normaal zijn de trailers duisterder dan de films bij Potter.

Sjaak_Polak

Avatar

Wellicht dat het aan mij licht maar die draak ziet er echt totaal niet uit.

Ik ben overigens van mening dat als ze de films 16+ hadden gemaakt, dus met écht toffe effecten, het echt een status ala LOTR had kunnen krijgen. Nu erger ik me er af en toe wel aan dat sommige effecten gewoon cheesy zijn omdat ze anders een te hoge leeftijdsbeoordeling krijgen. Ben ik hier die enige in of vinden meer mensen dit?

Steve-O

Avatar

benjamin "Zou die draak niet in deel 2 zitten? Wel leuke trailer, ziet er duister uit, maar normaal zijn de trailers duisterder dan de films bij Potter."

Inderdaad, in ieder geval, dat lijkt mij ook wel. Vreemd.
Misschien dat als de mensen de trailers hebben gezien en dan naar de film gaan én dan zien ze de draak én Voldemort niet!!!!! Naar mijn idee is dat van wat ze lieten zien richting eind (Voldemort dan).. Nee, denk niet dat ze dat zouden doen. Wat denk jij er nog meer van? Want Dat schild over de school leek me ook aan het eind....toch:?

Remco

Avatar

Sjaak_Polak "Wellicht dat het aan mij licht maar die draak ziet er echt totaal niet uit.

Ik ben overigens van mening dat als ze de films 16+ hadden gemaakt, dus met écht toffe effecten, het echt een status ala LOTR had kunnen krijgen. Nu erger ik me er af en toe wel aan dat sommige effecten gewoon cheesy zijn omdat ze anders een te hoge leeftijdsbeoordeling krijgen. Ben ik hier die enige in of vinden meer mensen dit?"


Dat zou simpelweg niet lukken omdat financieel het verschil tussen een film een "R" rating geven of "PG 13" immens is. Uiteindelijk draaien dat soort keuzes allemaal om geld. The Lord of The Rings heeft ook geen "R". Als dat wel zo was geweest had het denk ik behoorlijk bloederig geweest gezien het verleden van Peter Jackson ;). Een film moet gewoon uit de kosten komen en dat lukt makkelijker als je het geen R rating geeft.
Echt cheesy kan ik de effecten overigens niet noemen maar er zitten er wel een paar tussen. Met name inderdaad alle draken en andere wezens in de films zijn wel heel erg CG. Overigens vind ik de teaser erg veelbelovend. Hopelijk zit er eindelijk eens wat meer aktie in want dat was in de laatste twee films wel erg matig.

Windblade

Avatar

Het ziet er inderdaad wel veelbelovend uit, al ben ik nog altijd van mening dat het laatste boek makkelijk in 1 film kon. er waren genoeg stukken ik het boek die ik wat langdradig vond, al vond ik het boek verder wel goed.

timdekw

Avatar

Harry Potter

Voor mij nog steeds de beste fantasy reeks welke ik ooit gelezen heb. Dankzij deze reeks ben ik überhaupt begonnen met het lezen van boeken.
Daarbij komt nog eens dat er geen andere boekverfilming zo dicht bij de magie van het boek komt als de Harry Potter films en iedere film staat garant voor een hoop kijkplezier!

Dit ziet er wederom weer geweldig uit! Ben erg benieuwd en kan eigenlijk niet wachten op de afsluiting van de reeks.

wla

Avatar

Over welke fantasy-boeken het beste zijn / de beste verfilming ervan ga ik niet discusiëren (persoonlijk vind ik de LOTR-trilogie ook zeer geslaagd).

Die van de slechtste verfilming daarentegen is vrij gemakkelijk (Eragon!!! - naast de personages was er bijna niks overgenomen van het boek). De boeken zelfs zijn veel beter dan de films (maar dat is eigenlijk bij elke verfilming zo).

timdekw

Avatar

wla "Over welke fantasy-boeken het beste zijn / de beste verfilming ervan ga ik niet discusiëren (persoonlijk vind ik de LOTR-trilogie ook zeer geslaagd).

Die van de slechtste verfilming daarentegen is vrij gemakkelijk (Eragon!!! - naast de personages was er bijna niks overgenomen van het boek). De boeken zelfs zijn veel beter dan de films (maar dat is eigenlijk bij elke verfilming zo)."


Ik vond de verfilming van LOTR erg goed gelukt, maar ik vond de boeken dan weer tegenvallen. Beetje gedateerd.
En Eragon is een geweldige serie. Ik zit alweer enige tijd met een hoop ongeduld te wachten tot Paolini het laatste boek eindelijk eens afleverd. En de verfilming was inderdaad verschrikkelijk om naar te kijken. Het hele verhaal totaal aan flarden gescheurd.

The Golden Compass was ook wel een mooie verfilming, maar wijkte helaas ook teveel af van het eerste boek.

benjamin

Avatar

Steve-O "Inderdaad, in ieder geval, dat lijkt mij ook wel. Vreemd.
Misschien dat als de mensen de trailers hebben gezien en dan naar de film gaan én dan zien ze de draak én Voldemort niet!!!!! Naar mijn idee is dat van wat ze lieten zien richting eind (Voldemort dan).. Nee, denk niet dat ze dat zouden doen. Wat denk jij er nog meer van? Want Dat schild over de school leek me ook aan het eind....toch:?"


Misschien is dit gewoon bedoeld als trailer van de zevende film in plaats van gewoon het eerste deel.

FilmAddict

Avatar

Ik kan echt niet wachten!

Sjaak_Polak

Avatar

Remco "Dat zou simpelweg niet lukken omdat financieel het verschil tussen een film een "R" rating geven of "PG 13" immens is. Uiteindelijk draaien dat soort keuzes allemaal om geld. The Lord of The Rings heeft ook geen "R". Als dat wel zo was geweest had het denk ik behoorlijk bloederig geweest gezien het verleden van Peter Jackson ;). Een film moet gewoon uit de kosten komen en dat lukt makkelijker als je het geen R rating geeft.
Echt cheesy kan ik de effecten overigens niet noemen maar er zitten er wel een paar tussen. Met name inderdaad alle draken en andere wezens in de films zijn wel heel erg CG. Overigens vind ik de teaser erg veelbelovend. Hopelijk zit er eindelijk eens wat meer aktie in want dat was in de laatste twee films wel erg matig."

Ik weet ook wel dat deze keuzes om geld draaien, heb This Film Is Not Yet Rated ook gezien hoor ;)

Ik bedoelde dat als ze schijt aan de rating hadden gehad, de film hoogstwaarschijnlijk een stuk beter was geweest, althans dat denk ik?

kaboekie

Avatar

Ik denk dat ze al stukken laten zien van de twee films, want als je op het einde kijkt, staat er "Harry Potter and the Deathly Hallows", niet "Harry Potter and the Deathly Hallows: Part I". Maar, ik kan me ook vergissen...

NieuwsFilm

meest populair