Twee nieuwe kanshebbers voor Spider-Man

Sony's shortlist wordt langzaamaan een longlist...

Een paar weken terug berichtten we dat Sony en regisseur Marc Webb vijf acteurs overwegen voor de hoofdrol in de aankomende Spider-Man reboot. Het ging om Jamie Bell, Andrew Garfield, Alden Ehrenreich, Frank Dillane en Josh Hutcherson. Bell was van dit vijftal degene met de grootste kans om Peter Parker te worden.

Nu vernemen we dat er twee namen aan de shortlist zijn toegevoegd, namelijk Kick-Ass ster Aaron Johnson en Anton Yelchin, die we kennen uit Terminator: Salvation en Star Trek. Het gaat hier om twee acteurs die niet misstaan in het rijtje kanshebbers; beiden kunnen het sullige van Peter Parker prima vertolken en ze hebben in eerdere films ook al laten zien dat ze de nodige actie aankunnen.

Movieline weet dat Johnson ooit heeft aangegeven dat hij geen enkele interesse zou hebben in Spider-Man. Dit is extra opvallend omdat de acteur erom bekend staat dat hij zich vrijwel nooit negatief uitlaat over projecten in het openbaar. Het zou kunnen dat zijn houding inmiddels veranderd is na zijn absolute doorbraak in Kick-Ass.

De reboot staat in de VS gepland op 3 juli 2012.



NieuwsFilm

meest populair