Warner maakt haast met Clash of the Titans 2

Maar wie wordt de nieuwe regisseur?

Ondanks vernietigende kritieken die de film dit jaar in ontvangst nam, bleek Clash of the Titans toch een redelijke sterke publiekstrekker te zijn. De teller staat voor de film inmiddels al op bijna 500 miljoen dollar wereldwijd en dat was voor producent Warner Bros. genoeg reden om al snel te beginnen met de opnames van een onvermijdelijke sequel.

De opnames voor Clash of the Titans 2 moeten al in januari beginnen, zodat de film precies twee jaar na het eerste deel in de bioscopen te zien is. Met het vertrek van regisseur Louis Leterrier die geen zin meer had in een vervolg, moet Warner echter wel op zoek naar een nieuwe regisseur. Belangrijkste kandidaat voor die functie lijkt Jonathan Liebesman (The Texas Chain Saw Massacre: The Beginning) te zijn.

Ook werd bekend dat het tweede deel in 3D zal worden opgenomen. Dat was bij de eerste film nog niet het geval, maar om mee te liften met het succes van de nieuwe technologie werd de film in sneltreinvaart alsnog omgezet naar 3D en dat is op zijn zachtst gezegd geen succes gebleken. Om die kritiek nu te vermijden, zal de film al in eerste instantie met deze nieuwe technologie worden opgenomen. Er is nog niks bekend over de vraag of de gehele cast van de film, die onder andere bestond uit Sam Worthington, Gemma Arteton en Ralph Fiennes, zal terugkeren.



NieuwsFilm

meest populair