Algemeen

Eerste plaatjes Real Steel

Hugh Jackman in de weer met enorme boksende robots.

door FilmTotaal op 15.06.2010 om 17:40 in Algemeen
Hieronder de eerste plaatjes van Real Steal met in de hoofdrol Hugh Jackman. Hugh speelt een ex-bokser die gedwongen wordt een nieuwe baan te vinden als het boksen wordt afgeschaft vanwege het gewelddadige karakter. Hij wordt een bokspromotor voor robots (met menselijke kwaliteiten), elk ongeveer een 1000 kilo zwaar. Wanneer hij een oude verwaarloosde robot vindt, en opknapt, verandert zijn leven drastisch. Daarnaast ontdekt hij dat er een 13 jaar oude zoon bestaat, en tussen de drie ontstaat een band. Ondertussen ramt de boksrobot zich een weg naar de absolute top.

Het verhaal is gebaseerd op een kort verhaal van Richard Matheson, wat eerder al heeft geresulteerd in een aflevering van The Twilight Zone. De Amerikaanse release is op 18 september 2011.

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ereptile

Avatar

Medabots? :D klinkt wel leuk eigenlijk.

benjamin

Avatar

Lijkt echt een vreemd verhaal. Jammer genoeg moet ik nu aan de rommel van Transformers denken, maar het kan wel leuk worden.

Decepticon

Avatar

Mijn interesse is gewekt!! Ben erg benieuwd naar de 1e trailer!!

ThomasG

Avatar

Gelijk zin gekregen om me ouwe Rock' em Sock 'em Robots van zolder te halen!

WD

Avatar

benjamin "Lijkt echt een vreemd verhaal. Jammer genoeg moet ik nu aan de rommel van Transformers denken, maar het kan wel leuk worden."


Laat mij eerder aan zo een soort serie als pokemon wat vroeger zo een chinees iets was, Megabots of medabots,die ook tegen elkaar moeten vechten ofzo iets...
(weet niet of andere dit ook kennen, mja, was het eerste wat bij mij op kwam)

Verder weet ik niet wat ik van het verhaal moet denken, misschien is het wel goed, maar ik ga hiervoor niet naar de cinema, kijk hem wel wat ltr...

master3d

Avatar

Hm hoop dat die robot voorlopig is want die ziet er echt niet uit...

Decepticon

Avatar

master3d "Hm hoop dat die robot voorlopig is want die ziet er echt niet uit..."
Ik vind het er nog wel goed uit zien, maar hou er rekening mee dat Jackman een oude vewaarloosde robot opknapt, dus er zullen nog wel diverse upgrades aan te pas komen om de top te kunnen verslaan, want dat zullen wel high-tech snufjes zijn.

Rorschach

Avatar

WD "Laat mij eerder aan zo een soort serie als pokemon wat vroeger zo een chinees iets was"


Japans. ;)

Verhaal klinkt nu al intrigerend, en hij schreef onder andere "Nightmare at 20,000 Feet" (die ook in de TZ film zat) en zo'n 12 andere Twilight Zone episodes. Overigens schreef hij ook I am Will.. sorry Legend.

NieuwsFilm

meest populair