Neil Patrick Harris ook in Harold & Kumar 3!

NPH is voor velen het absolute hoogtepunt in de stoner-komediereeks.

Neil Patrick Harris zal terugkeren voor het derde deel uit de Harold & Kumar reeks, A Very Harold & Kumar Christmas. De acteur, die binnenkort te zien zal zijn in The Smurfs, zat tot nu toe in alle delen.

Hollywood.com sprak met Harris op de set van The Smurfs, en de acteur bevestigde dat hij ook weer te zien zal zijn in deze H&K sequel. In deel 2, Harold & Kumar Escape from Guantanamo Bay, reed NPH op een eenhoorn. Het is afwachten hoe extreem zijn introductie in deel 3 zal worden.

A Very Harold & Kumar Christmas werd geschreven door Jon Hurwitz en Hayden Schlossber en speelt zich een jaar af na het tweede deel. Harold (John Cho) en Kumar (Kal Penn), beiden inmiddels in de 30, spreken al een aantal jaartjes niet meer met elkaar. Harold is getrouwd, drugs-vrij en heeft een topbaan. Kumar is single, onvolwassen en raakte kort geleden zijn medische licentie kwijt door het roken van een joint.

De twee komen elkaar weer tegen wanneer een pakje, dat bedoeld is voor Harold, wordt bezorgd bij hun oude appartement. Kumar vindt het en besluit het bij zijn oude maatje af te leveren. Wanneer hij daar aankomt brandt hij per ongeluk Harolds kerstboom af. Deze had hij speciaal gekregen van zijn kritische schoonvader, dus het tweetal moet snel op zoek naar een nieuwe boom.

Onlangs werd overigens ook bekend dat Patton Oswald een rolletje is toebedeeld in het vervolg, dat geregisseerd wordt door Todd Strauss-Schulson. De film staat gepland voor 2011.

NieuwsFilm

meest populair