Algemeen

Peter Jackson alsnog voor The Hobbit?

Jackson zou in vergaande onderhandelingen zijn.

door Arman Avsaroglu op 26.06.2010 om 14:50 in Algemeen
Wie regisseert The Hobbit? Het is een vraag die nu al een maand de gemoederen bezighoudt, na het vertrek van Guillermo del Toro die de vele vertragingen niet meer wilden afwachten. Al veel namen circuleerden de laatste weken, onder wie die van David Yates en Neill Blomkamp, maar het was altijd de grootste wens van de producenten om Peter Jackson, die al had aangegeven liever alleen als producent bij de films betrokken te blijven, over te halen ook de regie in handen te nemen.

Hoewel het er aanvankelijk niet op leek dat Jackson overstag zou gaan, meldt The Hollywood Reporter nu alsnog dat hij bereid zou zijn de films te regisseren. Het is allemaal nogal voorbarig, maar de geruchten worden steeds hardnekkiger dat Jackson naast producent en scenarist ook als regisseur bij The Hobbit zal optreden. Later volgt ongetwijfeld meer.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ereptile

Avatar

Yes! :D Goed nieuws! ^^ Hoop echt dat hij het gaat regisseren!

Nicole

Avatar

Ik hoop dat de film er snel gaat komen Smiley face

wars140

Avatar

Hehe heeft even geduurd...nu maar hopen dat er genoeg geld is, want anders is er weer uitstel...

benjamin

Avatar

Jackson heeft zelf lang geweigerd omdat hij vreesde dat het voor hem een herhalingsoefening zou worden. Als hij dan een ondergrondse scène moest schieten, zou hij die vergelijken met Moria en dan maar uitpakken met alternatieve foefjes en dat vindt hij tijdverlies.

Als je die redenering bekijkt, zie ik hem liever niet terugkeren. Er zijn nog goede regisseurs op deze planeet en hij blijft er toch nog een beetje bij betrokken.

Remkoo7

Avatar

Wel niet wel niet wel niet

bel me maar als er iets definitiefs is.

Thiver

Avatar

Remkoo7 "bel me maar als er iets definitiefs is."

Wat is je nummer? 7?

Ereptile

Avatar

Thiver "Wat is je nummer? 7?"


Is dit Remkoo7's nummer: 06-1851311007 - die twee o's (nul en o's tellen niet) dus dat maakt het:

06-18513117 :D

R = 18
E = 5
M = 13
K = 11
en dan 7 :D

Creatief met cyfers en letters :P

benjamin " Als je die redenering bekijkt, zie ik hem liever niet terugkeren. Er zijn nog goede regisseurs op deze planeet en hij blijft er toch nog een beetje bij betrokken."


Alsof hij er geen zin in heeft. Ik bedoel, hij kan experimenteren met nieuwe stijlen enzo? Heel veel mensen willen Peter Jackson de film zien regisseren, dus misschien doet hij het voor de fans?

Galu

Avatar

Laat gewoon heel dat HOBBIT gedoe varen. Heb je nog niet genoeg met die veeeel te lange films met dwergen, slechte soundtrack, belabberde visual effects... voor mij hoeft die hobbit zeker niet. Peter Jackson maak liever iets nieuws zoals The Lovely Bones.

NieuwsFilm

meest populair