Video

Opvallend goede Animal Kingdom trailer

Sterke trailer van deze misdaadthriller uit Australië, die je als liefhebber moet zien.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot op 27.06.2010 om 13:54 in Video
Sony Pictures Classics heeft een officiële trailer (voor de States) vrijgegeven van David Michôds Animal Kingdom. Deze Australische misdaadfilm gaat over een bloederige slag tussen de onderwereld van Melbourne en de politie. Met behulp van een politie-agent probeert een 17-jarige tienerjongen te breken met zijn criminele familie.

Op de website Rotten Tomatoes krijgt de film de volle 100%. Ook op de The Internet Movie Database staat de film op een goed cijfer met een 8,6.Deze Australische misdaadfilm won op Sundance 2010 de Grand Jury Prize in de categorie World Cinema - Dramatic. In de States gaat de film op 12 oktober 2010 in première. Over een releasedatum voor de Nederlandse markt is nog weinig bekend.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

leidenaar

Avatar

Vind de trailer echt geen bal aan,het is dat erbij staat dat deze in de prijzen is gevallen enzo,anders zou het me niks lijken,en snap niks van de kop,waarom opvallend goede trailer?

Swoopp

Avatar

Mijn interesse is alvast gewekt :P
denk dat dit wel een goede film wordt.

Golden Ghost

Avatar

Hmm. Geloof niet dat dit een film voor mij is. Het heeft alle kenmerken om er een goeie film van te maken maar ik voel geen klik als ik de trailer zo zie.

benjamin

Avatar

Ziet er dik in orde uit.

Remco

Avatar

Nice mate ! :)