Nieuwe namen voor Scorsese's laatste

The Invention of Hugo Cabret begint vandaag met filmen.

Een dezer dagen beginnen de opnames voor de nieuwe film van Martin Scorsese, The Invention of Hugo Cabret. Voor het eerst zal de vermaarde regisseur gebruik gaan maken van 3D technologie. Eerder was al bekend geworden dat acteurs als Ben Kingsley en Sacha Baron Cohen een rol zouden spelen in de film en daar komen nu nog meer interessante acteurs bij.

Jude Law, Ray Winstone en Christopher Lee hebben namelijk hun medewerking verleend aan The Invention of Hugo Cabret, waar Leonardo di Caprio, die in de vier vorige films van Scorsese nog de hoofdrol speelde, geen rol in zal spelen.

The Invention of Hugo Cabret is gebaseerd op het befaamde kinderboek van Brian Selznick en gaat over de weesjongen Hugo Cabret, die in de muren van een druk treinstation in Parijs woont. Sinds zijn oom spoorloos verdween, heeft hij in het geheim de zorg voor de stationsklokken op zich genomen. Dan komt hij in aanraking met een vreemd meisje en een bittere oude man die de speelgoedwinkel in het station beheert. Plotseling komen Hugo's verborgen leven en het waardevolle geheim dat hij bewaart in gevaar.



NieuwsFilm

meest populair