Video

Paranormal Activity 2 teaser trailer

Kan het succes van het eerste deel worden geëvenaard?

door Bram de Groot op 30.06.2010 om 12:18 in Video
Verleden jaar was Paranormal Activity een enorm succes. De horror van Oren Peli krijgt nog dit jaar een vervolg met de niet geheel onverwachte titels Paranormal Activity 2, geregisseerd door Tod Williams (The Door in the Floor, 2004).

Hieronder zie je de door Paramount Pictures vrijgegeven teaser trailer van de sequel die in Nederland op 28 oktober in première moet gaan.

Het eerste deel verdiende in 2009 bijna $200 miljoen wereldwijd aan de Box Office, terwijl het productiebudget slechts $15.000 was. Het budget van het tweede deel is met $2,75 miljoen wederom bijzonder laag.

10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Yanggie

Avatar

Ik ben toch wel erg benieuwd naar Paranormal Activity 2.
Ik vond 1 zeker geen slechte film. Hij viel wat tegen, maar dat komt omdat ik ontzettend hoge verwachtingen van had, maar als je de film zelf beoordeeld was het zeker een ruime voldoende.

Michael EL

Avatar

Deel 1 was erg goed, ik zat echt op het puntje van mijn stoel.
Eindelijk weer eens wat anders :P

Deel 2 zal ik ook zeker gaan kijken, ben wel erg benieuwd wat ze gaan doen hopelijk wordt het geen kopie met andere mensen maar nu echt een andere draai eraan.

Steve-O

Avatar

Als ze echt een goed vervolg willen maken moeten ze zeker wat nieuws doen ipv herhaling van deel 1. Nu is het voor mij er al een beetje af. Blijkbaar word het wel hetzelfde. Je ziet zowat niks. Gebonk. Je ziet nog steeds niks. Harder gebonkt, voetstappen etc. Je ziet nog steeds niks.
En dan opeens!!!!!
Zie je iemand daar staan ofzo.
Heel erg eng}:

Galu

Avatar

De eerste film was echt enormm slecht, zo saai, totaal niet spannend of eng... Gewoon slecht en dan die twee eindes jonges toch niet te doen...

Hoiii

Avatar

Galu "De eerste film was echt enormm slecht, zo saai, totaal niet spannend of eng... Gewoon slecht en dan die twee eindes jonges toch niet te doen..."


Totaal NIET mee eens.

Ramon_1982

Avatar

Galu "De eerste film was echt enormm slecht, zo saai, totaal niet spannend of eng... Gewoon slecht en dan die twee eindes jonges toch niet te doen..."


Ik ook, totaal niet mee eens.

Mocht je de film op een normale tv met geluid aan hebben gekeken. Snap ik niet dat je hem zo saai vond. Of heb je de film met meerdere mensen gekeken?

Vaak als mensen een "enge" film gaan kijken. Kijken ze de film met een paar vrienden wat hapjes en drankjes. Veel bla bla bla... en dan kan ik er zeker wel inkomen dat zulke films mensen niet trekken. En de film erg "saai is"

@ Galu

Niet persoonlijk bedoeld.

Galu

Avatar

Ik heb hem alleen bekeken in m'n eigen minibioscoop op groot scherm en 5.1 geluid. Enjaa ik vond hem saai. xd Sorry xd

gg_kelly

Avatar

Galu "Ik heb hem alleen bekeken in m'n eigen minibioscoop op groot scherm en 5.1 geluid. Enjaa ik vond hem saai. xd Sorry xd"


je moet in de stemming zijn voor deze film, anders kan ie saai zijn. Ik heb hem in het pikke-donker gezien en ik vond hem onwijs spannend!

IrisKelly

Avatar

Steve-O "Als ze echt een goed vervolg willen maken moeten ze zeker wat nieuws doen ipv herhaling van deel 1. Nu is het voor mij er al een beetje af. Blijkbaar word het wel hetzelfde. Je ziet zowat niks. Gebonk. Je ziet nog steeds niks. Harder gebonkt, voetstappen etc. Je ziet nog steeds niks.
En dan opeens!!!!!
Zie je iemand daar staan ofzo.
Heel erg eng}:"


Ik ben het compleet met je eens

pirodr01

Avatar

Wij wachten in spanning af! Deel 1 was voor het beschikbare geld echt een topper!

NieuwsFilm

meest populair