"Ready to boldly go" voor Star Trek 2

Veel nieuws over twaalfde Star Trek film.



Scriptschrijver Damon Lindelof staat op het punt om te beginnen met het script van de Star Trek sequel van producent en mogelijk ook de regisseur J.J. Abrams. Lindelof gaat samen met Alex Kurtzman en Roberto Orci werken aan het script dat er voor moet zorgen dat we over bijna exact twee jaar Star Trek XII in de bioscoop kunnen zien. Lindelof maakte dit bekend op zijn Twitter pagina (zie boven).

Tegenover de website Trekmovie meldde het team van scriptschrijvers verleden week al dat er een verhaallijn is en dat “the next phase is to get together and try to destroy it.”. Ook schijnt er al een gegadigde te zijn voor de villain in het vervolg op Star Trek (2009). Het verhaal zou met name het volgende behelzen: “...about how does the team now that they are on their journey, live together as a family, so that is still a big engine of the narrative.”

Een titel is nog onbekend. De schrijver staan niet te springen om de film simpelweg Star Trek 2 of Star Trek XII te noemen. Grote kans dat de titels iets als Star Trek: Ready to boldly go gaat heten. De nieuwe Star Trek staat gepland voor een Noord-Amerikaanse release op 29 juni 2012.

NieuwsFilm

meest populair