Nieuwe villain voor Captain America?

Chris Evans krijgt het er maar zwaar mee...

Baron Zemo is mogelijk de nieuwste toevoeging op het lijstje villains in Joe Johnstons Captain America: The First Avenger. Dit is één van de personages dat te zien is in de Marvel comics, voor het eerst in 1964 in The Avengers #4. Hij staat bekend als Dr. Heinrich Zemo, één van de beste onderzoekers van de Nazi-partij, waar allerlei soorten wapens worden ontwikkeld voor het afslachten van talloze onschuldigen. Hij vond uiteindelijk een goede tegenstander in Captain America en de Howling Commandos. Ondanks zijn vele nederlagen ging hij rustig door met zijn massavernietigingswapens.

Het gerucht komt van een artiest die een blik heeft kunnen werpen op de conceptplaatjes van de film, waar schijnbaar uit op te maken was dat Zemo één van de voornaamste vijanden zal zijn.

Eerder werd al bekend dat Chris Evans de hoofdrol van Captain America zal gaan vertolken en zijn love interest zal worden gespeeld door Hayley Atwell. Ook de bad guy, Red Skull, is al gecast in de persoon van Hugo Weaving. De film zal zich concentreren op de ontstaansgeschiedenis van Captain America, die tot leven komt nadat soldaat Steve Rogers participeert in een geheimzinnig experiment. De film is vanaf 21 juli 2011 in de Nederlandse bioscopen te zien.



NieuwsFilm

meest populair