Multiple Man in X-Men: First Class

Alweer een nieuw personage voor deze eerste film in de X-Men prequeltrilogie.

Volgens ComicBookMovie.com zal het personage Jamie Madrox, alias Multiple Man, te zien zijn in de aankomende prequel X-Men: First Class. Madrox is een mutant met de gave om zichzelf te dupliceren. In tegenstelling tot veel andere mutanten waren Madrox’ krachten al bij zijn geboorte actief.

Zoals geweten focust X-Men: First Class op de verzurende vriendschap tussen Xavier (James McAvoy) en Magneto (Michael Fassbender). Er wordt onder meer ingegaan op de formatie van Magneto's Brotherhood en Xaviers School for Gifted Youngsters. De First Class-strips handelen voornamelijk over de oorspronkelijke vijf studenten in laatstgenoemde school, nl. Jean Grey, Scott Summers/Cyclops, Hank McCoy/Beast, Warren Worthington the Third/Angel en Bobby Drake/Iceman. Multiple Man wordt wellicht een nevenpersonage dat in de vervolgfilms beter kan uitgewerkt worden.

Het is voorlopig nog niet duidelijk wie de rol van Jamie Madrox op zich zal nemen. De bioscooprelease van X-Men: First Class staat gepland voor 3 juni 2011.



NieuwsFilm

meest populair