Algemeen

Opnames Batman 3 beginnen in april

Werk aan de film begint steeds meer op gang te komen.

door Jim Pedd op 09.07.2010 om 17:54 in Algemeen
Tijdens de première van Inception, de nieuwste film van Christopher Nolan, vertelde Michael Caine dat de opnames van de volgende Batman film in april zullen beginnen. Letterlijk zei de acteur “ I think they're going to do it in April, that's about as much as I know.”.

Van de volgende Batman film is nog vrijwel niets bekend. Een tijdje geleden vertelde Nolan dat hij nog niet echt bezig is met de film, aangezien Inception volledig zijn aandacht opeiste. Daarnaast is bekend dat zijn broer, die ook aan het scenario van The Dark Knight werkte, al een tijdlang aan het scenario werkt. Als Nolan terug is van zijn welverdiende vakantie, gaat hij zich voor deze film geven.

Overigens zijn er wel een paar dingen bekend van de film. Het personage The Joker, eerder gespeeld door Heath Ledger, keert in ieder geval niet terug in de film. Daarnaast gaat het gerucht dat The Riddler de volgende slechterik zal zijn, hoewel dat nog niet bevestigd is. Verder zou het ook wel eens kunnen dat de film in 3D opgenomen wordt.

De voorlopige releasedatum van Batman 3 staat op 20 juli 2012. Inception draait vanaf 22 juli in de Nederlandse bioscopen.


10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Darkman16

Avatar

Gary Oldman zei dat ze in 2010 zouwden beginnen...
Kzouw er best niet teveel op rekenen

Galu

Avatar

Lap 3D. Wanneer word die verdomde serieverkrachter 3D eens veroordeeld??

sjef

Avatar

Goed nieuws.
ben benieuwd wie de schurk word en wie die gaat spelen.
The Dark Knight was zo ontzettend goed en goed nieuws dat The Joker niet terugkeerd omdat je toch zo'n gevoel hebt dat je The Joker met rust moet laten vanwege wijlen Heath Ledger.

deze film gaat weer een topper worden :D

Sandvink

Avatar

Jim "Letterlijk zei de acteur “ I think they're going to do it in April, that's about as much as I know.”"


De titel zegt dat de film start in april omdat een acteur zegt iets te DENKEN.

Decepticon

Avatar

sjef "goed nieuws.
ben benieuwd wie de schurk word en wie die gaat spelen.
The Dark Knight was zo ontzettend goed en goed nieuws dat The Joker niet terugkeerd omdat je toch zo'n gevoel hebt dat je The Joker met rust moet laten vanwege wijlen Heath Ledger.

deze film gaat weer een topper worden :D"
Jep, het lekkermakende nieuws is begonnen :~
En Michael Caine is the godfather of film!!

MrMister

Avatar

Decepticon "Jep, het lekkermakende nieuws is begonnen :~
En Michael Caine is the godfather of film!!"


echt niet, Michael Caine is the butler of film

Masterbrain

Avatar

Nee hoor Nolan is duidelijk geen 3D FAN anders waarom is Inception dan geen 3D

We houden het op origineel niet die Cameron 3D freak Trend voortzettenOverigens vind ik 3D alleen passen bij animatiefilms en bij films met een hoge resoultie zoals vb sci fi , chek avatar en Tron etc

Steve-O

Avatar

SanneCubbins "3D is hoogstwaarschijnlijk niet waar. Ik heb een paar dagen geleden Empire Magazine gekocht(Nolan Special) daarin geeft hij zeer duidelijk aan niet 'klaar te zijn voor 3D'."

Inderdaad, maar dan hebben we het over het nu. Niet volgend jaar. WB gaat er naar mijn idee alles aan doen om Batman 3 die extra D erachter te geven maar ik hoop, en blijf hopen, dat het de mooie lettertjes: IMAX wordenSmiley face

Galu

Avatar

Net nog es The Dark Knight bekeken xd:p Het scenario is zo goed hé

SanneCubbins

Avatar

3D is hoogstwaarschijnlijk niet waar. Ik heb een paar dagen geleden Empire Magazine gekocht(Nolan Special) daarin geeft hij zeer duidelijk aan niet 'klaar te zijn voor 3D'.

NieuwsFilm

meest populair