Opnames Batman 3 beginnen in april

Werk aan de film begint steeds meer op gang te komen.

Tijdens de première van Inception, de nieuwste film van Christopher Nolan, vertelde Michael Caine dat de opnames van de volgende Batman film in april zullen beginnen. Letterlijk zei de acteur “ I think they're going to do it in April, that's about as much as I know.”.

Van de volgende Batman film is nog vrijwel niets bekend. Een tijdje geleden vertelde Nolan dat hij nog niet echt bezig is met de film, aangezien Inception volledig zijn aandacht opeiste. Daarnaast is bekend dat zijn broer, die ook aan het scenario van The Dark Knight werkte, al een tijdlang aan het scenario werkt. Als Nolan terug is van zijn welverdiende vakantie, gaat hij zich voor deze film geven.

Overigens zijn er wel een paar dingen bekend van de film. Het personage The Joker, eerder gespeeld door Heath Ledger, keert in ieder geval niet terug in de film. Daarnaast gaat het gerucht dat The Riddler de volgende slechterik zal zijn, hoewel dat nog niet bevestigd is. Verder zou het ook wel eens kunnen dat de film in 3D opgenomen wordt.

De voorlopige releasedatum van Batman 3 staat op 20 juli 2012. Inception draait vanaf 22 juli in de Nederlandse bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair