Video

Achter de schermen bij Harry Potter and the Deathly Hallows

De laatste twee delen van de reeks komen steeds dichterbij.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jan-Peter Rook op 12.07.2010 om 08:00 in Video
Na een trailer en enkele teasers hebben we nu de eerste blik achter de schermen van Harry Potter and the Deathly Hallows. In het clipje zie je beelden uit de trailer, maar ook enkele nieuwe interviews en wat nieuw materiaal.

In dit laatste deel in de Harry Potter reeks, dat in twee delen is opgesplitst, wordt de macht van Voldemort steeds groter en heeft hij nog maar een doel voor ogen: Harry Potter (Daniel Radcliffe). Terwijl het hele land betrokken is bij deze tovenaarsoorlog, houden Harry en zijn twee beste vrienden Ron (Rupert Grint) en Hermione (Emma Watson) zich schuil in de verste uithoeken van de Muggle-wereld. Vastberaden als hij is, probeert Harry de Horcruxes te vinden die Voldemort heeft verborgen en waarin hij stukken van zijn bloedeigen ziel heeft geplaatst. Zolang niet elke Horcrux is vernietigd, kan Voldemort niet dood. Maar ondertussen ontdekt Harry ook nog een gruwelijke waarheid over zijn voormalige schoolhoofd, Dumbledore, vindt hij een afschuwelijk geheim in huize Black, komt hij meer te weten over zijn ouders en kruist een mysterieuze legende zijn pad: de Deathly Hallows.

De film van David Yates gaat op 18 november in première in de formaten 2D, 3D en IMAX 3D. Het tweede deel van de zevende Potter volgt ruim een half later op 14 juli 2011.


3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Galu

Avatar

Haha maak me anders nieuwsgierig.

Ereptile

Avatar

Toffe special :D (Voor degene bij wie de player het WEL doet). Ze blazen alles op enzo :D Denk dat dit een mega goeie film word en het zal me zeker gaan verrassen ;)!

Galu

Avatar

WOOOWWWOOH... de speler werkt niet.