Algemeen

Waarom geen Transformers 3 voor Megan Fox?

Producer Lorenzo di Bonaventura geeft uitleg.

door Jan-Peter Rook op 12.07.2010 om 15:51 in Algemeen
ComingSoon.net/SuperHeroHype sprak onlangs met producer Lorenzo di Bonaventura en stelde hem wat vragen over het derde deel uit de Transformers reeks, met name het plotselinge vertrek van Megan Fox een tijdje terug. Di Bonaventura zegt er het volgende over:

"It's one of those things that built to a pressure point. I think she knew and we did, I think we all tried really hard to make it work together, it just wasn't working."

Wat betekende haar vertrek voor de productie van Transformers 3?

"Definitely some script chances for sure. I wouldn't say a tremendous number, but yeah, absolutely there were some changes, and I think as we're going along, we're discovering new ones we have to make as a result of them."

Di Bonaventura vertelde diezelfde dag aan enkele journalisten dat dit derde deel waarschijnlijk de laatste zal zijn voor hem en voor regisseur Michael Bay.

"It may not be the end of the line of Transformers for Hasbro and Paramount, but I would think so. (For) Michael, I'm sure it is. He's spent a lot of years working on one thing."

Transformers 3 draait vanaf 1 juli 2011 in de Amerikaanse bioscopen, een Nederlandse releasedatum is nog niet bekend.

16 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Spanjaardx

Avatar

Ik vind dit echt zonde, Megan Fox hoorde gewoon bij de film en nu met deel 4 komt er nog een ander meisje en dan ander gozer zogenaamd Jason Statham ofso, we moeten de ouwe weer hebben van Deel 1 & 2 Die zijn het best en die hebben ook de beste films gemaakt. van de Transformers delen.

Decepticon

Avatar

Swoopp "in de originele serie had Sam wat eigenlijk spike had moeten zijn helemaal geen vriendin, en de moeder kwam er niet in voor. Dus ouders eruit vrouwen eruit en pure actie spectakel maken (kijk maar eens Transformers the movie uit 1986 :P dat was pas spannend zonder al die liefdes relaties."
Daarom ben ik enerzijds blij dat die Rosie hoogstwaarschijnlijk niet eens de love-interest is, maar gewoon eye-candy en waarschijnlijk een collega van Sam.

Swoopp

Avatar

In de originele serie had Sam wat eigenlijk spike had moeten zijn helemaal geen vriendin, en de moeder kwam er niet in voor. Dus ouders eruit vrouwen eruit en pure actie spectakel maken (kijk maar eens Transformers the movie uit 1986 :P dat was pas spannend zonder al die liefdes relaties.

marcjeb

Avatar

Megan fox ziet er heeerlijk uit.. iedreen wil daar naast wakker worden...

Maar ben blij dat ze eruit gekickt is, ze is zon amateur.. waardeloos en nog bijdehand ook.

gg_kelly

Avatar

Muufley "Jaloezie....."


hahahahahahahahahahahahahahahaha, nee dat zeker niet. Als een vrouw echt knap is durf ik dat toe tegeven, maar megan fox vind IK niet knap. Ik vind haar geen lief/leuk uiterlijk hebben, en geloof mij ik ben niet de enige. Maar jaloezie...nee

filmgast

Avatar

Het zegt toch wel veel over hoe groot haar rol nu eigenlijk was als ze maar kleine scriptwijzigingen hebben moeten toevoegen... Zou zo'n personage heel belangrijk geweest zijn in die 2 films dan had misschien het hele script omgegooid moeten worden. Ze was jammer genoeg voor Megan Fox zelf, gewoon eye-candy. En eigenlijk hebben we daar de transformers toch al voor jongens?!

Decepticon

Avatar

Mitchell1994 "Goed, wat is nou de échte reden waarom ze der uit ligt?
Allemaal pure PR praat, zeg nou gewoon iets waarvan iedereen denkt: oh jee das nog een duidelijke reden"
Medewerkers van de film hadden zagen dat Fox gedonder met Bay had en dat ze kwaad uit zijn kantoor stormde, maar dan weten we nog niks eigenlijk.....

__RIK__

Avatar

ThomasG "ze zal gemist worden....nu nog een plot, een regisseur en acteurs met talent en je hebt een vette film!"


Ik denk dat alleen een andere regiseur de film al een stuk beter maakt, deze regiseur haalt de acteurs omlaag (i.p.v ze beter te maken). Als ze een plot in deze serie hadden willen brengen, dan hadden zij daar al vanaf deel 1 al naar toe moeten werken. Deel 1 Introductie(check) en hints geven naar een plot, verdere uitwerking plot, climax..

Ach megan kan er eigenlijk niets aan doen.. Bay wil eye-candy en zij is eye-candy.. Ik heb ook erg lage verwachting van het nieuwe eye-candy (beheersing van de acteerkunst is niet een criteria van Bay).

Decepticon

Avatar

dikkieD "echt een faal, je laat niet iemand anders toch mikaela spelen"
Zij speelt Mikaela helemaal niet, het is niet eens zeker of de vervanger, Rosie, een love-interest is.

Ik vind het jammer dat Fox er niet meer bij is, omdat Sam vanaf highschool al verliefd op Mikaela was en een echte highschool sweetheart was. Maar goed, ik en ik denk dat ik voor de meesten spreek, we kijken de films voor de robots, niet voor Fox's rol Mikaela.
Van mij part hadden ze er helemaal geen nieuwe 'looker' in gedaan, maar misschien was het wel nodig voor het verhaal, we zullen het over een jaar wel zien.

Mitchell1994

Avatar

Goed, wat is nou de échte reden waarom ze der uit ligt?
Allemaal pure PR praat, zeg nou gewoon iets waarvan iedereen denkt: oh jee das nog een duidelijke reden

__RIK__

Avatar

dikkieD "echt een faal, je laat niet iemand anders toch mikaela spelen"


Mikaela is verwijderd uit de film, het word een nieuw personage.

dikkieD

Avatar

Echt een faal, je laat niet iemand anders toch mikaela spelen

ThomasG

Avatar

Ze zal gemist worden....nu nog een plot, een regisseur en acteurs met talent en je hebt een vette film!

Muufley

Avatar

gg_kelly "tsja..... wat de reden ook was, ik zit er niet mee dat megan niet meer mee doet T+). De ego die ze uitstraalde paste niet in de film. Heb haar vervanger op foto's gezien en ja tis wat beter, maar we zullen zien in de film hoe het zich presenteerd."


Jaloezie.....

gg_kelly

Avatar

Tsja..... wat de reden ook was, ik zit er niet mee dat megan niet meer mee doet T+). De ego die ze uitstraalde paste niet in de film. Heb haar vervanger op foto's gezien en ja tis wat beter, maar we zullen zien in de film hoe het zich presenteerd.

NieuwsFilm

meest populair