Algemeen

Eerste foto van Green Lantern

Alweer een nieuwe superheld.

door Arman Avsaroglu op 15.07.2010 om 18:57 in Algemeen
De superhelden zijn zo langzamerhand niet meer op een hand te tellen. Vandaag heeft Warner Bros. de eerste beelden vrijgegeven van hun nieuwe superheldenfilm Green Lantern, geregisseerd door Martin Campbell. Op de foto zien we Ryan Reynolds voor het eerst in zijn (behoorlijk groene) kostuum.
De film is vanaf 17 juni 2011 in de Amerikaanse bioscopen te zien; een Nederlandse releasedatum is er nog niet.

14 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Steve-O

Avatar

Ik hoef niet perse te wachten op bewegende beelden. Liever échte officiele -goed afgewerkte- plaatjes. Ik weet bijna niks van dat hele Green Lantern universum en echt cool ziet het er niet uit in de strips maarja, dat is ook zo met Thor. De complete look van Thor is erg gaaf en die van Odin en Loki ook. Ik kijk uit naar GreenLantern, Thor en Captain America!!! En dan hebben we volgend jaar ook nog de Alien prequel, POTC4, TF3, XM:FC en nog veel meer:E

Decepticon

Avatar

Ereptile "Ziet er heel gaaf uit vind ik ;)! Dat spier idee is inderdaad een toffe toevoeging, alleen dat masker ben ik ook niet zo tevreden over Smiley face Maar het is, net als Batman, een redelijk geupdate versie van een kostuum dat een comic held (of villain) draagt Smiley face En lijkt toch enorm veel op z'n comic-looks Smiley face Nu snap ik waarom ze geen echt kostuum, maar een grey suit gebruikte."
Ik ben het helemaal met je eens! Ben nooit zo gecharmeerd geweest van die maskertjes, maar ik heb veel vertrouwen in deze film!

Blade-X

Avatar

Ereptile "
Er staat ook "Zombies on TV"...:D Komt daar ook meer nieuws over? Zombieland zou eerst ook een TV serie worden. Komt er nu ook echt een zombie tv serie? :D Dat zou echt vet zijn (als NL hem ook uitzend)!"


The Walking Dead :D.

Masterbrain

Avatar

Ik kijk meer uit naar de superhelden film RA 1 [Random Acces Version 1]
die ergens in 2011 uitkomt

de dialoog is The most superheroes were an mask i ware a heart

Havoc

Avatar

Galu "Ik vind maskers eigelijk nutteloos. komaan je herkent altijd het personage en die andere acteurs herkennen ze niet. Niet echt lochisch. Behalve batman dan"


Ehr, welkom in de wereld van de comics!

B@chelor

Avatar

Hmmmm...ik wist dat het pak CGI zou worden en vind 't best aardig, op het maskertje na, eruit zien.

Er zijn trouwens nog wat meer foto's opgedoken van de film.

meer foto's

Ereptile

Avatar

Ziet er heel gaaf uit vind ik ;)! Dat spier idee is inderdaad een toffe toevoeging, alleen dat masker ben ik ook niet zo tevreden over Smiley face Maar het is, net als Batman, een redelijk geupdate versie van een kostuum dat een comic held (of villain) draagt Smiley face En lijkt toch enorm veel op z'n comic-looks Smiley face Nu snap ik waarom ze geen echt kostuum, maar een grey suit gebruikte.

Er staat ook "Zombies on TV"...:D Komt daar ook meer nieuws over? Zombieland zou eerst ook een TV serie worden. Komt er nu ook echt een zombie tv serie? :D Dat zou echt vet zijn (als NL hem ook uitzend)!

Galu

Avatar

Ik vind maskers eigelijk nutteloos. komaan je herkent altijd het personage en die andere acteurs herkennen ze niet. Niet echt lochisch. Behalve batman dan

filmgast

Avatar

Het "spier" idee vind ik erg tof overkomen. Het maskertje ziet er daarentegen erg nep uit. In tegenstelling tot de rest van het pak ziet het maskertje er weer erg uit als iets dat is opgeplakt.

geertvdheide

Avatar

Het pak kan ik meer serieus nemen dan die van Thor tot nu toe, ook al hebben we van beide nog maar erg weinig gezien. Het maskertje vind ik dan wel weer behoorlijk knullig.

benjamin

Avatar

Eerste indruk is niet direct positief, die lijnen doen iets te veel op spieren denken, net alsof het een blote groene man is. Maar ik wacht wel op bewegende beelden.

Galu

Avatar

Zieter er allesinds beter uit dan Thor... of Iron Man

darkgoth

Avatar

Mja.. ik heb meer nodig, kan geen oordeel geven berust op deze ene foto.

dakai-world

Avatar

Jaah, ziet er.... anders uit!

NieuwsFilm

meest populair