Biutiful Trailer

Javier Bardem lijkt een serieuze kanshebber voor de Oscars in deze film van Babel regisseur Alejandro Gonzalez Inarittu.

Een eerste volwaardige trailer van de film Biutiful van regisseur Alejandro Gonzalez Inarittu (Babel, Amores Perros) is vrijgegeven. De film liet eerder dit jaar een verpletterende indruk achter op het Filmfestival van Cannes, waar Javier Bardem met de acteerprijs naar huis ging.

Biutiful vertelt het verhaal van Uxbal (Javier Bardem), een tobbende bemiddelaar in mensenhandel, die een oude vriend uit zijn kindertijd tegenkomt, die tegenwoordig een politieagent blijkt te zijn. Wanneer Uxbal te horen krijgt dat hij een ernstige vorm van kanker heeft en binnenkort zal sterven, probeert hij te stoppen met de criminele praktijken waar hij zich altijd mee bezig heeft gehouden en wil hij zijn leven op orde krijgen. Uxbal beseft dat hij ondanks alles datgene waar hij waarde aan hecht niet wil verliezen, namelijk de liefde. Liefde voor zichzelf, voor zijn kinderen, voor zijn vrouw, voor zijn broer. Al maken de omstandigheden hem dat nogal moeilijk.



NieuwsFilm

meest populair