Algemeen

Nog meer Green Lantern foto's

Nu ook zonder superhelden outfit!

door Bram de Groot op 16.07.2010 om 13:05 in Algemeen
Gisteren zagen we de eerste foto (de cover van Empire Magazine) van Ryan Reynolds als Green Lantern. Hij geeft gestalte aan deze DC Comics superheld in de gelijknamige film Green Lantern, geregisseerd door Martin Campbell (Casino Royale, 2006). Op de onderstaande gescande foto's, die in Empire Magazine staan, zien we naast Reynolds (als alter ego Hal Jordan) ook Blake Lively (Carol Ferris), Tim Robbins (Senator Hammond), Angela Bassett (Dr. Amanda Waller) en Peter Sarsgaard (Dr. Hector Hammond).


De film is vanaf 17 juni 2011 in de Amerikaanse bioscopen te zien; een Nederlandse releasedatum is er nog niet.

15 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Decepticon

Avatar

benjamin "Tof, maar komen er nu niet heel veel superheldenfilms uit? Zo gaan de mensen moeten kiezen en niet meer naar allemaal gaan. Of niet natuurlijk."
Juist naar allemaal gaan!! Ze draaien wel wat langer dan een week hoor ;)

Decepticon

Avatar

wla "Ik heb zo het idee dat we binnenkort overspoeld gaan worden met superhero-films. Nu nog zien uitvissen welke er de moeite waard zijn om effectief in de bios te gaan zien zonder te denken "Deze film heb ik al eens gezien, maar nu hebben ze gewoon een ander kostuum aan".

Terug on-topic: Met een paar foto's ben je echt niks. Afwachten en de trailer eens bekijken als die uitkomt."
Binnenkort? We zijn al een paar jaartjes bezig en er komen idd steeds meer, omdat de mensen dat willen zien.
Ze zijn allemaal de moeite waard, als je een beetje van het genre houdt. En geen enkele film is tot nu hetzelfde, dat je denkt wat jij zegt, een ander kostuum aan hebben.

Ik heb erg erg zin aan deze Green Lantern!! Ziet er allemaal goed uit tot nu toe.

Decepticon

Avatar

Galu "Het zieter goed uit maar dit word gewoon weer een superhero-film met wat saaie dialogen, wat domme humor, een dosis actie. niet echt vernieuwend dus snel vergeten."
Wat is dit nu weer voor opmerking O+
Jeetje man, als je superhero films niet leuk vindt, hou dan,l zoals Darkgoth al zegt, op met het commenten op dit nieuws. De films zijn allesbehalve saai, hebben goeie humor(wat vind jij slimme huomr? O+)
En films als Iron Man en Green Lantern zijn echt wel vernieuwend.

Galu

Avatar

Ik kan eigenlijk niet meer volgen met al die x-men spin offs en films.

benjamin

Avatar

Tof, maar komen er nu niet heel veel superheldenfilms uit? Zo gaan de mensen moeten kiezen en niet meer naar allemaal gaan. Of niet natuurlijk.

B@chelor

Avatar

Ereptile "En deze foto's zijn mede door B@chelor aan het licht gekomen toch? Gezien z'n vorige post bij de laatste GL topic Smiley face Maar het zijn toch toffe foto's. Ik weet helemaal NIETS van Green Lantern, maar het lijkt me een enorm leuke film Smiley face En dat kostuum zag er al tof uit. Ben benieuwd naar de trailer!"


haha...ik struin gewoon veel over het net Smiley face

Ik ben ook een leek op 't gebied van GL. Gezien de foto's en de cast, kan het bijna niet fout gaan. En Thor wordt door veel mensen afgezeken, maar ik kijk er nog steeds naar uit. Ik vind de kostuums juist erg cool. Over thor gesproken, er is een nieuwe foto opgedoken. Staat ook in die editie van Entertainment Weekly (en geen Empire Magazine, FT).

foto 2

Ereptile

Avatar

timdekw "Oftewel: Superhero movies are like a box of chocolats...;)"


- Some are awesome and you can't get enough of them, while others are intended to make you throw up? :D

En deze foto's zijn mede door B@chelor aan het licht gekomen toch? Gezien z'n vorige post bij de laatste GL topic Smiley face Maar het zijn toch toffe foto's. Ik weet helemaal NIETS van Green Lantern, maar het lijkt me een enorm leuke film Smiley face En dat kostuum zag er al tof uit. Ben benieuwd naar de trailer!

Galu

Avatar

We mogen toch es gokken eh hoe ene film gaat uitpakken. en de laatste tijd is filmland is dat niet echt moeilijk. Het is erg triestig gesteld met de laatst uitgekomen films van de afgelopen jaren en nog te verschijnen films... Maar ja.

timdekw

Avatar

Galu "Ik schat niks in van die foto's maar op wat superhelden films zijn."


Ik heb je overigens ook zulke inschattingen zien maken op diverse andere genres en sub-genres. Wel knap van je dat je van bijna iedere post waar je op reageert precies weet hoe de film zal uitpakken Smiley face

Ik ben het overigens totaal en absoluut niet met je eens. Er zijn superhero films gemaakt welke echt boven aan de top van iedere lijst staan en hele matige die het niet verdienen op watvoor lijst dan ook te komen. Oftewel: Superhero movies are like a box of chocolats...;)

darkgoth

Avatar

Galu "Ik schat niks in van die foto's maar op wat superhelden films zijn."Waarom beperk jij je comentaar dan niet tot berichten die niet over superhelden film's gaan..

wla

Avatar

Ik heb zo het idee dat we binnenkort overspoeld gaan worden met superhero-films. Nu nog zien uitvissen welke er de moeite waard zijn om effectief in de bios te gaan zien zonder te denken "Deze film heb ik al eens gezien, maar nu hebben ze gewoon een ander kostuum aan".

Terug on-topic: Met een paar foto's ben je echt niks. Afwachten en de trailer eens bekijken als die uitkomt.

Galu

Avatar

Ik schat niks in van die foto's maar op wat superhelden films zijn.

Havoc

Avatar

Galu "Het zieter goed uit maar dit word gewoon weer een superhero-film met wat saaie dialogen, wat domme humor, een dosis actie. niet echt vernieuwend dus snel vergeten."


Dat jij dat na enkele foto's weet zeg. Erg knap dat jij daar de humor, de dialogen en alles al op kunt inschatten.

Galu

Avatar

Het zieter goed uit maar dit word gewoon weer een superhero-film met wat saaie dialogen, wat domme humor, een dosis actie. niet echt vernieuwend dus snel vergeten.

timdekw

Avatar

Ik ben een onwijze Green Lantern maagd, maar dit ziet er toch wel interessant uit. En bovendien, met Ryan Reynolds kan het gewoon niet fout gaan!
En bovenbovendien, ik ben dol op superhelden films dus kom maar op!!

NieuwsFilm

meest populair