Algemeen

Eerste foto van de Sucker Punch Girls!

Zack Snyder (300, Watchmen) en zijn 'Alice(s) in Wonderland met machinegeweren'.

door FilmTotaal op 16.07.2010 om 17:33 in Algemeen
De laatste editite van Entertainment Weekly bevatte naast de eerste foto's van The Green Lantern, ook een eerste pica van Sucker Punch. De regie voor deze 'action flick' is in handen van Zack Snyder (300, Watchmen). Wat het precies allemaal gaat worden blijft nog een beetje een mysterie, maar Zack zelf noemt het een soort ''Alice in Wonderland met machinegeweren'. Een Nederlandse release is nog onbekend maar het zal zeer waarschijnlijk begin 2011 worden.10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

jrn

Avatar

jochemb "pica serieus moet dat nou ?"gelukkig ben ik niet de enige die hier zo over denkt :D..

Papigiulio

Avatar

Wat een gezeur om een woord. Ga slapen geitewollensokken. Zach Snyder eh? Im in. 300 en Watchmen zagen er visueel geweldig uit.

Galu

Avatar

Kan ook allemaal.... Maar met Zack Snyder heb ik er vertrouwen in.

TheGodfather

Avatar

Visualcatch "
Of het wordt gewoon The Expendables met chicks :P"

I`m in!

filmgast

Avatar

Galu "eeuhm. Ja Zack Snyder heeft wel hoge punten behaald bij me met z'n Watchmen dus deze geef ik een kans ook klinkt de film enorm debiel. Maar goed laten we afwachten op deftige foto en niet uit een of ander blad met meer plaatjes in dan tekst."


Je hebt geen synopsis of wat dan ook gelezen en je vind de film debiel klinken. Je moet Alice in Wonderland met machineguns een beetje breed en ruim zien. Ikzelf denk dat het een soort van Planet Terror achtig idee moet worden maar dan met meer chicks en A-kwaliteit (ipv de B-kwaliteit die Tarantino na bootste)

Of het wordt gewoon The Expendables met chicks :P

Galu

Avatar

Eeuhm. Ja Zack Snyder heeft wel hoge punten behaald bij me met z'n Watchmen dus deze geef ik een kans ook klinkt de film enorm debiel. Maar goed laten we afwachten op deftige foto en niet uit een of ander blad met meer plaatjes in dan tekst.

filmgast

Avatar

Door het woord pica te gebruiken voel ik meteen een sfeer van een weblog ipv een serieus te nemen filmwebsite. Desalniettemin kijk ik erg uit naar dit werkje van Zack Snyder (tevens ook dat andere werkje, The Legend of the Guardians)

ferryb86

Avatar

Scott Glenn :~ (sarcastisch bedoelt hé :P)

Jesse99

Avatar

jochemb "pica serieus moet dat nou ?"


Hippe taal, je weet toch! ('Pica' kan idd echt niet.)

Coole foto wel. Ziet er strak uit.

jochemb

Avatar

Pica serieus moet dat nou ?

NieuwsFilm

meest populair