Komt Wolverine in The Avengers?

En wie is volgens Hugh Jackman een mogelijkheid voor de rol van Wolverine in X-Men: First Class.

Hugh Jackman gaf tijdens een kort interview antwoord op de vraag of hij in de aankomende The Avengers zijn personage Wolverine zal spelen, en wie hij een mogelijke kandidaat vindt voor hetzelfde personage in X-Men: First Class.

Over een mogelijke rol in The Avengers zei hij het volgende. "I haven't gotten any phone calls yet. But you never know. He could but you never know if someone else could have been called to play Wolverine." Het lijkt sowieso vrij onwaarschijnlijk dat het gaat gebeuren, want afgezien van het feit dat Wolverine daadwerkelijk een rol speelt in het Avengers-team, zijn de rechten op de personages van X-Men in handen van 20th Century Fox, terwijl de film wordt gemaakt door Paramount. Het lijkt dan ook niet heel waarschijnlijk dat die studio de rechten afstaat aan de concurrent.

Daarnaast ging het dus even over X-Men: First Class. Taylor Lautner, de jongen die in de Twilight-franchise de rol van weerwolf Jacob op zich nam werd genoemd als optie.

"My only question is: Can he grow mutton chops?", merkte Jackman droogjes op. "Actually, I think people would probably prefer him as a hairless Wolverine than a rather hairy-chested version. Certainly about a billion young girls would," concludeerde hij vervolgens. Heel serieus moeten we het dus niet nemen.

X-Men: First Class staat gepland voor 3 juni 2011 (Amerikaanse releasedatum), en The Avengers voor 3 mei 2012.

NieuwsFilm

meest populair