Algemeen

Komt Wolverine in The Avengers?

En wie is volgens Hugh Jackman een mogelijkheid voor de rol van Wolverine in X-Men: First Class.

door Jim Pedd op 19.07.2010 om 12:57 in Algemeen
Hugh Jackman gaf tijdens een kort interview antwoord op de vraag of hij in de aankomende The Avengers zijn personage Wolverine zal spelen, en wie hij een mogelijke kandidaat vindt voor hetzelfde personage in X-Men: First Class.

Over een mogelijke rol in The Avengers zei hij het volgende. "I haven't gotten any phone calls yet. But you never know. He could but you never know if someone else could have been called to play Wolverine." Het lijkt sowieso vrij onwaarschijnlijk dat het gaat gebeuren, want afgezien van het feit dat Wolverine daadwerkelijk een rol speelt in het Avengers-team, zijn de rechten op de personages van X-Men in handen van 20th Century Fox, terwijl de film wordt gemaakt door Paramount. Het lijkt dan ook niet heel waarschijnlijk dat die studio de rechten afstaat aan de concurrent.

Daarnaast ging het dus even over X-Men: First Class. Taylor Lautner, de jongen die in de Twilight-franchise de rol van weerwolf Jacob op zich nam werd genoemd als optie.

"My only question is: Can he grow mutton chops?", merkte Jackman droogjes op. "Actually, I think people would probably prefer him as a hairless Wolverine than a rather hairy-chested version. Certainly about a billion young girls would," concludeerde hij vervolgens. Heel serieus moeten we het dus niet nemen.

X-Men: First Class staat gepland voor 3 juni 2011 (Amerikaanse releasedatum), en The Avengers voor 3 mei 2012.

11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Decepticon

Avatar

Visualcatch "Heb WOLVERINE zelf niet gezien, maar wat ik eruit begreep was Wolverine toch al volwassen tijdens de 2e wereldoorlog? Dan kan hij toch nooit door een jonger iemand gespeeld worden in First Class?"
Ja klopt helemaal, dat zou idd nooit kunnen. Een cameo zou wel leuk zijn.

benjamin

Avatar

Ze moeten Wolverine ook niet in The Avengers zetten: die film wordt zo al overbevolkt.

__RIK__

Avatar

My only question is: Can he grow mutton chops?

:W :W :W

Ereptile

Avatar

Mocht er een Marvel: Ultimate Alliance film komen, dan wil ik Wolverine en Spiderman terug zien naast Iron Man etc. The Avengers film gaat al redelijk druk worden met Iron Man, Thor, Hulk, Cap.A, War Machine, Black Widow, Nick Fury, Loki, ( en misschien ook nog Ant-Man, Hawk-eye?) e.a.

Als Wolverine in First Class zal voorkomen, dan wil ik Gambit ook dolgraag terugzien! (Ik wil hem zowizo in First Class terugzien. Zou Taylor Kitsch hem opnieuw kunnen spelen?) :D Deadpool krijgt z'n eigen film al dus genoeg superhero films voor komende jaren :P

Angelater

Avatar

Heb wel vertrouwen in de regisseur; ben alleen bang dat de studio te veel gaat bemoeien net als Fox. K*t studio is dat zeg.

Havoc

Avatar

Wolverine is al vele, vele jaren oud. Een klein kind wolverientje kan dan ook niet. Raar.

B@chelor

Avatar

DarthDavid "De vraag is ook nog: Wanneer speelt X-men: First Class zich af?
Want uit de Wolverine film blijkt dat Wolvie al volwassen is tijdens de Amerikaanse burgeroorlog... Dus in theorie kan Hugh hem dan gewoon spelen!"


Hij kan daarom alleen als een cameo/easter egg in 1st Class zitten. Hij werd ook nl pas X1 geintroduceerd.

filmgast

Avatar

Heb WOLVERINE zelf niet gezien, maar wat ik eruit begreep was Wolverine toch al volwassen tijdens de 2e wereldoorlog? Dan kan hij toch nooit door een jonger iemand gespeeld worden in First Class?

DarthDavid

Avatar

De vraag is ook nog: Wanneer speelt X-men: First Class zich af?
Want uit de Wolverine film blijkt dat Wolvie al volwassen is tijdens de Amerikaanse burgeroorlog... Dus in theorie kan Hugh hem dan gewoon spelen!

Steenvoorden

Avatar

Lord Voldemort "Helaas zal hij niet in Avengers te zien zijn om dezelfde reden dat Spidey er niet in komt."


Niet alleen dat het een andere maatschappij is, maar Spidey maakt alleen deel van het team uit in The New Avangers.

Lord Voldemort

Avatar

Helaas zal hij niet in Avengers te zien zijn om dezelfde reden dat Spidey er niet in komt.

NieuwsFilm

meest populair