Algemeen

'Doctor Who' gecast in The Hobbit?

Zou het om de rol van Bilbo Baggins gaan?

door Jan-Peter Rook op 19.07.2010 om 16:20 in Algemeen
Sylvester McCoy staat voor velen bekend als de zevende incarnatie van de dokter in de populaire BBC serie Doctor Who. Nu gaat het gerucht dat de acteur gecast is in The Hobbit. Het is echter nog niet duidelijk om welke rol het hier gaat.

Het is vrij zeker dat het hier niet gaat om de rol van Bilbo Baggins. De films, waarvan het nog steeds niet duidelijk is wie ze gaat regisseren, zullen zich richten op een jongere Bilbo. Dit heeft er mee te maken dat The Hobbit vooraf gaat aan The Lord of the Rings; hij ontdekt hierin de ring en besluit hem te houden.

Volgens de verhalen zijn er de laatste tijd talloze audities gaande met betrekking tot The Hobbit. Peter Jackson, die als producer optreedt (en wellicht alsnog zal worden aangesteld als regisseur), probeert allerlei soorten acteurs uit de hele wereld uit voor verschillende rollen.

Afwachten tot december 2012, als het eerste deel van The Hobbit moet uitkomen. Deel 2 verschijnt een jaar later pas.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

El_Mariachi

Avatar

AAH! Ik dacht ook: Tennant! Maar nee. (Nòg niet, in ieder geval...)

Sylvester McCoy was een prima Doctor. Hij heeft een maffe kant, die ik heel goed bij PJ zie passen. Klein van stuk deze man, dus een Elf wordt 'ie sowieso niet. Misschien een van de vele Dwergen?

Als hij inderdaad gecast is, gaan ze dus weer voor in de mainstream minder bekende, maar toch markante figuren. Heel goed!

darkgoth

Avatar

Toen ik "Doctor Who" las, was mijn eerste gedacht David tennant.
Ik ben helaas niet op de hoogte van de Dokters voor de 8e incarnatie
dus geen idee wat te verwachten van hem mochten de geruchten waar zijn.

Angelater

Avatar

Ik moet eerlijk bekennen dat Doctor Who niet één van mijn 100 series is :E.

Maar zolang er nog geen goedkeuring tot filmen is gegeven maakt dit allemaal toch niet uit? Die hele zoektocht naar acteurs?

timdekw

Avatar

Wie?? ;)

NieuwsFilm

meest populair