Bryan Singer over enkele X-Men geruchten

Of Taylor Lautner Wolverine zal spelen in First Class en of hijzelf Wolverine 2 gaat regisseren.

Niet al te lang geleden vroeg men tijdens een interview met Hugh Jackman, wie hij een goede optie vond om de rol van Wolverine op zich te nemen in X-Men: First Class. Op die vraag antwoordde hij de naam van Taylor Lautner, de acteur die we vooral van Twilight kennen.

Tijdens een interview gaf Bryan Singer uitsluitsel over een aantal van de rondgaande geruchten, waaronder het verhaal dat Lautner de rol van Wolverine op zich zou nemen. Daarnaast deed het verhaal de ronde dat Singer de regie van Wolverine 2 op zich zou nemen.

De regisseur gaf uitsluitsel over beide geruchten.

“I wanted Taylor [Lautner] to do it, I really did. He’s doing a movie in Pittsburgh called Abduction and then he’s got the next Twilight movie. We talked about it a lot, he is a friend, and I really wanted to make it work. It just doesn’t look like it’s possible to do it.”

Dus geen Taylor Lautner als Wolverine voor de volgende X-Men film. Daarnaast zal Singer de regie van Wolverine 2 niet op zich nemen. “It’s not what I’m going to do right now, the next project for me next year, in London, is Jack the Giant Killer that is set in the 1300s and it’s very fun. It will be a big movie.”

Ten slotte nog een klein nieuw gerucht over X-Men: First Class. Het verhaal ging eerst dat Kevin Bacon de rol van Mr. Sinister op zich zou nemen. Nu gaat ook het verhaal rond dat hij de rol van mutant Sebastian Shaw op zich zal nemen. Wikipedia zegt het volgende over Shaw.

Sebastian is een mutant met de gave om kinetische energie te absorberen en in pure kracht te veranderen. Hij is de leider van de New Yorkse tak van de Hellfire Club, een exclusief geheim genootschap dat op wereldoverheersing uit is. Bij de mensen is hij echter bekend als een gewoon mens en een eerlijke zakenman. Hij financierde zelfs een keer het sentinel programma om de schijn op te houden.

X-Men: First Class draait vanaf 3 juni 2011 in de Amerikaanse bioscopen. Een Nederlandse releasedatum is nog niet geprikt. Hetzelfde geldt voor Wolverine 2. Voor die film is nog helemaal geen releasedatum geprikt, het is alleen bekend dat de film voor 2011 gepland staat.



NieuwsFilm

meest populair