Video

Ook een trailer voor Monsters!

Dit keer geen zombies of vampiers, maar gewoon enge monsters!

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot op 25.07.2010 om 16:20 in Video
Hieronder zie je de eerste trailer van de Engelse film Monsters van schrijver/regisseur Gareth Edwards. In de horror hebben o.a. Whitney Able en Scoot McNairy de hoofdrollen. Edwards zou geïnspireerd zijn door de blockbuster Jurassic Park (1993) van Steven Spielberg en moest werken met een zeer beperkt budget.


Monsters gaat over een Amerikaanse journalist die een toerist moet escorteren uit een gebied - in het zuiden van de VS en het noorden van Mexico - dat door aliens is bezet. De film draaide al vele filmfestivals en moet in oktober 2010 in de States in première gaan. Een Nederlandse releasedatum is nog onbekend.

21 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Windblade

Avatar

Ik ben wel benieuwd naar deze film, hou wel van zulke films.

Muufley "Inderdaad, en die film heb jij nog niet gezien dus kan jij er geen uitspraak over doen. Je kan echter wel zeggen dat de trailer slecht is, geen probleem. Heb al vaak genoeg goede trailers voor slechte films gezien en ook omgekeerd."


Misschien dat hij de trailer slecht vind omdat hij geen goede indruk van de film krijgt. ik vind het aan de andere kant wel een goede trailer, het wekt mijn interesse voor de film zonder dat hij te veel over de film verteld. ik wou dat meer filmmaatschappijen dat deden, dan is de film nog een beetje een verrassing. dat was toen het zelfde met cloverfield, die wekte echt goed je interesse.

Galu "Maar dit is gwn een film met een mix van vele andere films!!"


Uhh, ga alle films eens na die je ooit hebt gekeken, er zijn talloze films welke je een mix kan noemen van andere films. als jij dat een goed argument vind om een film slecht te noemen dan kan jij jezelf geen filmfan noemen.

11qqaazz

Avatar

Ach....herhalingen kunnen soms best goed zijn. Wat ik bedoel is dat dat nachtmerie gevoel, opgejaagt worden (sterkste punt van wow), te bespeuren is in deze film.

Chrischzz

Avatar

Ooooh rampzalig..
Een monster film.. die teveel lijkt op WotW, Cloverfield, District9, Godzilla, ID4, JP en Home Alone.. zeik zeik zanik zeur..


Wel een puike trailer.. das goed..
De film zelf valt nog weinig over te zeggen natuurlijk..

11qqaazz

Avatar

Hhmmmmm....word een beetje herhaling van war of the worlds

Galu

Avatar

Maar dit is gwn een film met een mix van vele andere films!!

Maartus

Avatar

Zitten echt wel wat mooie plaatjes in die trailer, ben alleen bang dat er dan als monster een grote smurf aan komt lopen die er niet uit ziet :/.

aspers

Avatar

Galu "Dit kun je toch geen goeie film noemen"


Ik ben dan heel benieuwd wat jij een 'goeie' film noemt. Als dit al saai voor je is... jonge, jonge... zucht. :Z

SJRSVLDT

Avatar

Het idee is leuk.. maar niet erg origineel, dus dan is het idee ook meteen weer minder goed. Maar dat neemt niet weg dat deze film wel eng(spannend:P) lijkt te worden. District 9 vond ik goed, maar niet echt eng. Cloverfield vond ik helemaal niet goed, dus misschien dat Monsters nog wat gaat worden. Ik heb mijn twijfels..

Yes Man

Avatar

Darkman16 "Ze gebruiken de Cloverfield truk hier :p"
Ja idd, geen monster. :P

Muufley

Avatar

Galu "Ik heb het over de film die word vertoond door de trailer !"


Inderdaad, en die film heb jij nog niet gezien dus kan jij er geen uitspraak over doen. Je kan echter wel zeggen dat de trailer slecht is, geen probleem. Heb al vaak genoeg goede trailers voor slechte films gezien en ook omgekeerd.

Darkman16

Avatar

Ze gebruiken de Cloverfield truk hier :p

Galu

Avatar

Ik heb het over de film die word vertoond door de trailer !

esteban

Avatar

De trailer maakt me benieuwd, zonder meer. Het is echter de clip die me helemaal kon overhalen, het geeft meteen de indruk dat heel wat scènes mogelijk suggestief zullen zijn en de tijd nemen om tot stand te komen, altijd 'n pluspunt.

heywoodfloyd

Avatar

Galu "Dit kun je toch geen goeie film noemen"


het is ook geen film, het is een trailer

Galu

Avatar

Dit kun je toch geen goeie film noemen

skullsplitter

Avatar

Ziet er mij betreft goed uit, laat maar komen.

Muufley

Avatar

Behalve dan POTC....bah. En dan nog durven beweren dat je erg kritisch bent...NOT!

setheelen

Avatar

Galu "DIt lijkt me doodsaai heb de trailer zelf al doorgespoeld..."


Ik vraag me eigenlijk af wat voor films je graag kijkt, want het enige dat je ALTIJD maar schrijft, is dat je alles saai, dom, slecht, idioot... vindt! Man man man toch..

Galu

Avatar

DIt lijkt me doodsaai heb de trailer zelf al doorgespoeld...

xLvk

Avatar

Ziet er goed uit, wellicht een beetje een '28 days later' en 'district 9' crossover..