Algemeen

Robocop reboot dood

MGM's situatie eist nieuw slachtoffer.

door Jim Pedd op 27.07.2010 om 15:41 in AlgemeenEen tijdje geleden, aan het begin van 't jaar, werd een begin gemaakt aan een reboot van Paul Verhoeven's Robocop. De man die de remake wilde regisseren was Darren Aronofsky, maar nu blijkt dat het project stop is gezet.

"Gone. Kaput. Canceled. It was one of the first casualties," aldus een bron binnen MGM. "[Darren] has lost interest anyway, I believe. Think we're all just going to have to be happy with the three RoboCop movies that are out there."

De precieze reden voor het stopzetten van het project is niet bekend, hoewel het vrij waarschijnlijk is dat de film net als Bond 23 en The Hobbit een slachtoffer is van MGM's financiële situatie.

12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

rjnacken

Avatar

Timothy "Deze man heeft RoboCop 3 blijkbaar nooit gezien :E"


Haha! Ik moest precies hetzelfde denken!

B@chelor

Avatar

Aan de ene kant jammer, aan de andere kant weer niet. Ik deel de mening van kornuiten hierboven; deel 1 is eigenlijk wel een klassieker en kan niet overtroffen worden.

Remco

Avatar

De eerste van Verhoeven is een Sci Fi klassieker die zal toch niet overtroffen worden. De tweede probeerde zoals de eerste te zijn maar dan veel meer over the top. Werd bijna een parodie zeg maar. En de derde ging nergens over. Daarnaast was tie ook nog wat te Kid friendly

Deweb

Avatar

Ik geloof dat ik van alle slachtoffers deze nog het minste betreur.

Tako

Avatar

Passende foto... :E

Angelater

Avatar

Goed nieuws dus. T+)

"Dead or alive, you're coming with me!"

Oboema

Avatar

Mwoah, dit is niet zo erg. Het origineel van Verhoeven gaat zowaar nog ergens over; deel 2 en 3 zijn simpele superhero flicks. Ben bang dat een reboot ook zo zou worden.

darkgoth

Avatar

Als ze tegenwordig elke film gaan cancelen dan komt er nooit meer geld in het laatje.
En van royalties alleen moet je het niet hebben blijkt wel.
Dus of gewoon de gok nemen en alles in projecten stoppen of de stekker er uit trekken en het bedrijf opdoeken om nog meer kosten te vermijden.

Breug

Avatar

Als je moeilijk gaat doen over R-rated en dat die in 3D moet, dan ik me voorstellen dat Aranofsky er geen zin meer in heeft.
En als er maar enig risico is dat het zoals deel 3 of de serie wordt dan moet sowieso gelijk de stekker eruit.
Vooral die overgang van deel 2 (grover dan 1) naar 3 (pg-13) vond ik tenenkrommend.

fokkeyou

Avatar

Wordt het niet eens tijd voor MGM om de deuren te sluiten? Projecten waar veel mensen op zitten te wachten lopen zo enorme vertraging op (Bond, The Hobbit). Laat andere studio's snel de franchises en overige lopende projecten opkopen, zodat filmfans niet lang meer hoeven te wachten om hun helden weer te zien schitteren op het witte doek.

Muufley

Avatar

Grappige foto Smiley face

Timothy

Avatar

mannetje van MGM "Think we're all just going to have to be happy with the three RoboCop movies that are out there"


Deze man heeft RoboCop 3 blijkbaar nooit gezien :E

NieuwsFilm

meest populair