Video

Nieuwe Disney featurette: A 'Tangled' World: Creating the Look

Zo combineer je ouderwets handgetekende animatie met 3D/CGI.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot op 29.07.2010 om 11:49 in Video
In onderstaande featurette geeft Walt Disney meer prijs over Tangled, de 54e "Walt Disney Animated Classic" film. In deze "inside look" zien we co-regisseurs Byron Howard en Nathan Greno, onder begeleiding van Tangled beelden, met veel plezier praten over de animatiefilm met stemmen van Zachary Levi, Mandy Moore, David Schwimmer en John Goodman. De CGI/2D-combinatie film draait vanaf 1 december in de bioscoop.

Tangled gaat over Raponsje, die gevangen genomen wordt door een heks die haar opsluit in een toren. Als de heks naar boven wil komen roept ze: Raponsje, Raponsje gooi je haar naar beneden en dan klimt ze erin. Op een dag komt een prins langs de toren en hij hoort Raponsje heel mooi zingen. Hij probeert omhoog te klimmen maar het lukt niet. Dan ontdekt hij hoe de heks naar boven gaat en hij doet hetzelfde, waardoor hij met Raponsje gelukkige tijden beleeft. Maar de heks neemt wraak. Bekijk hieronder nog even de trailer:4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Silverwing

Avatar

'A world that you want to go visit"
Ja ik wil naar de Snuggly Duckling pub :P

Loconut

Avatar

Waarom kunnen ze niet gewoon een hele film in Deep Canvas (Wiki Tarzan ;-))
stijl maken? dat lijkt me echt mooi.

Galu

Avatar

Idd en de film lijkt me ook leuk maar naar mijn mening iets teveel 3D... de 2D animatie vervaagt bij deze film weer als sneeuw voor de zon. Maar het zieter wel mooi uit.